Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Klungboll och långsam jogging i sommarkvällen...


(Skrivet måndag eftermiddag men jag glömde publicera det!)
Vilket fantastiskt väder det varit i helgen! Shorts och linne, sandaler! Tagit mig tid att ligga på altanen lite och njuta!I I går eftermiddag hade minsta grabben fotbollsmatch och det var jättemysigt att vara åskådare, de blir bara duktigare och duktigare och de börjar förstå vad det går ut på att lite mer strukturera spelet...men de är så söta när de springer i klunga runt bollen! 
Minsta grabben är rask som en iller och springer hela tiden och överallt på planen.
Jag hade verklig lust att ge mig ut och springa igår kväll trots att jag har ont i halsen fortfarande. När min kompis E ringde och vi började långprata föreslog jag att vi skulle jogga oss igenom en mil med snack i stället och samtidigt med pratet förena det med nytta och sommarkväll! Hon var inte direkt på till att börja med, förklarade att det var minst 15 år  och många cigg sedan hon sprang men tillslut övertalade jag henne till en stilla jogg och det gick riktigt bra!


Kommentarer
Postat av: Jada

Gud vad du är duktigt! Jag har inte sprungit på två veckor...

2007-06-05 @ 08:01:49
Postat av: Pensionären.

Har aldrig sprungit frivilligt men dom gånger jag springer gör jag det för att skrämma bort objudan katter som går in och äter av Baronens mat samt pinkar på Kära Fars golfbag.
Jobbar Kaj kvar föresten? Har hans katta fått flera ungar nu under våren? Hälsa honom att Baronen är fortfarande lika skygg som då vi hämtade honom och det är bara jag och husse som får gosa med honom.

2007-06-05 @ 11:55:53
Postat av: Borthy till pensionären

Jag minns en gång när jag var liten då du skulle jogga, du hade gul t-shirt, vi tog till och med kort på det på altanen! Minns du? Ang katter.. man kan ju inte först mata och gulla med dem och sedan jaga bort dem? Dålig strategi! Jo, Kaj jobbar kvar vad jag vet men vi är inte på samma ställe längre, ska höra mig för och hälsa!

2007-06-05 @ 14:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0