Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Minigolf och MC-olyckor!


Fasen vad jag är orolig för mina vänner som kör motorcyckel. Jag har sett för mycket hemskt. Försöker förtränga att de åker motorcyckel och att det finns motorcycklar över huvud taget! Jag är så rädd!
I höstas en regning morgon när jag stod och väntade vid en busshållplats på en 70-väg så blev jag ögonvittne till när en kille på hoj fick sladd och han och hojen kasade rakt ut mot rött i en stor korsning. Ett hav av gnistor när hojjen skrapades den långa vägen över korsningen liggande på sida. MCn körde dessutom över en vanlig cyklist i samma olycka. Man minns ljudet och ser synen innanför slutna ögonlock.
I dag var det dax igen. Jag och barnen bestämde oss för att ta en sväng till Flottsbro för att köra en vända minigolf. När vi åker på Huddingevägen säger det pang och där ligger en motorcyklist till. Han låg väldigt still mitt i vägen. Barnen såg allt. Hoppas så mycket att det gick bra för honom/henne. Fan vad rädd jag är. Är det bara jag som känner så här?
Hur som helst hade barnen och jag trevligt på vår lilla golfrunda! Jag vann ...he he, inga lägg-matcher här inte! ( Tror tyvärr bara det är en tidsfråga till båda grabbarna slår mamma lätt som en plätt!)
Jag kan tyvärr inte rekomendera Flottsbro minigolfbana som var rejält miss-skött! Någon som kan ge mig tips om var vi ska spela nästa gång?
Vattnet var i varje fall varmt i Flottsbro, ingen is kvar på sjön!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: ejmis

Visst oroar man sig för nära och kära i trafiken och speciellt då dom på motorcykel..dom är ju så oskyddade och så dyker dom ofta upp som gubben i lådan i 200 km i timmen!!

2007-06-25 @ 23:47:06
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Anna

Vi spelade minigolf häromdan med:) Kan varmt rekommendera banan på Nydala i Umeå ;)

2007-06-26 @ 20:46:02
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: AmandaB

Motorcyklar är verkligen livsfarliga!

2007-06-27 @ 10:38:24
URL: http://amandabacktorp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0