Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Pratat med okända!


Jag testade lite i eftermiddag med att våga prata med okända när jag var och handlade! Gick jättebra, många sken upp och skrattade mitt i fredagströttheten! Jag bad långa människor ta ned saker som stod högt på hyllorna och började prata med dem i samband med detta! Det roligaste pratet hade jag ändå med en kille  i 18 års åldern som verkligen storhandlat alltså  massor men när det sedan visade sig att hur han än packade och han var verkligen påhittig och nogrann så gick det inte ens att drömma om att få med sig varorna på MOPPEN han skulle transportera allt detta på hem! Vi skrattade tillsammans hjärtligt! Vilket elände!
Jag ska prata med folk oftare, man får ju så mycket trevligare! Prova ni också och berätta hur det går och hur ni upplever det!
Det låter verkligen som om jag är en blyg tystlåten typ som går i terapi för att lära mig prata och får läxor men så är det nog inte är jag rädd, jag är nog en översocial pratkvarn till vardags...
Alltså, snabbt och elegant har jag gjort av med några tusen på Willys i eftermiddag. Det är inte helt lätt att göra av med så mycket på Willys eftersom allt är så billigt så jag tycker jag jobbat på bra och hade hela bilen proppfull på hemvägen.
Vinden har mojnat och nu ska det bli fint väder till helgen, eller hur? I kväll ska jag slänga ihop en långpanetårta tänkte jag som alternativ till mina vanliga tårtor jag alltid gör när det är födelsedagar.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Borthy, scanner kan man ju använda istället, men jag vet inte hur man använder den. Jag får be min sambo introducera mig den en dag.
Vi ska också fira in helgen med vin och pizza, när min kille väl har kommit hem från jobbet.
Det gick toppen med bilen idag och inte behövde jag charma bilmekanikern heller. Han var trevlig ändå. Det kändes lite fel och konstigt att charma en man, som är runt 60 år.
Ha en trevlig helg!!

2007-06-01 @ 19:14:43
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: majjanw

Vad jag gjorde idag var att rikta in mej till dem jag ser varje dag men inte pratar med. Så är det ju på sjukhus, mycket folk som springer förbi. Men jag bjöd Der U"ber Dr in den Krankenhause på en delikatessmörgos med ägg på idag iallafall och han såg glad ut.
xs s m l xl xxl?

2007-06-01 @ 19:16:52
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Borthy till Junitjej

Klart du inte ska charma dem på ett sexuellt sätt, bar se dem i deras oljiga vardag! Trodde det var okända stötar på verkstan men det här var ju en go gubbe så då behövdes det ju inte! jag menade det bara på ett possitivt sätt!
Vi hade en scanner förut till vår gamla dator men jag blev aldrig bra på det. Tycker det funkar att fota kort också! Dina blev verkligen bra!
Trevlig kväll!

2007-06-01 @ 19:27:16
Postat av: Borthy

Din insats är inte att förakta! Tror på stl L, med bytesrätt!

2007-06-01 @ 19:28:19
Postat av: AmandaB

Ja det är kul o snacka med folk! :D

2007-06-01 @ 20:37:30
URL: http://amandabacktorp.blogg.se/
Postat av: Gullefjun

E det "bara" grillkalas eller e det födelsedag oxå?

2007-06-01 @ 20:55:51
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: Estelle

Mhh tårta!

2007-06-02 @ 13:33:18
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Monika

Den där tårtan ser ut att vara av samma slag som dem vi bakade sju stycken förra helgen.

2007-06-03 @ 17:20:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0