Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Ser framför mig hur jag njuter...

image453
Ser framför mig hur jag njuter av livet. När jag kommer hem är det tyst i huset. jag brygger kaffe. Doften sprider sig i huset. Jag sätter mig i köket och njuter av stunden, kaffet och en bok. Slappnar av och funderar lite. Jag känner in stunden.
Nu vet ju jag vis av erfarenhet att det inte blir så när jag kommer hem efter nattjobb!
Jag är helt enkelt styrd med fjärkontroll (nå´n jäkel styr den, inte jag!). Kliver ur bilen. Skjuts upp för trapporna till huset av någon form av gas som samlats i mitt avgassystem under natten. Låser upp dörren. Kommer in på toa. Kissar och slarvborstar tänderna och sedan ligger jag plötsligt i sängen innan jag hunnit säga tjillevippen...
Det där med att njuta av stunden kan man fet-glömma! Vid 10-tiden på fm ringer säkert 1:a försäljaren för dagen, någon som vill jag ska köpa matersättning i pulverform eller Omega 3 av bästa sort eller något sådant. Ja, vad ska man säga? Brukar bli ett vänligt nej tack.
Ha en fin dag nu! Ser ut att bli en solig fin dag! Berätta gärna om något händer i världen medan jag sover....
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Borthy till Farmor!

Det finns ett meddelande till dig efter där du skrev din förra kommentar till mig, tapetklistret.... / Borthy
Ps. Glad du hälsar på i bloggen!

2007-06-20 @ 06:48:16
Postat av: majjanw

Jag är inte längre trevlig när försäljare ringer, jag lägger på luren bara!
Sov gott!

2007-06-20 @ 07:24:38
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: My

Sov gott! Och ang försäljare, anmäl dig till Nix så ska de inte besvära dig mer.

2007-06-20 @ 07:24:48
URL: http://myilivet.blogg.se
Postat av: cybrspunken

Telefonförsäljare är hemska, nej fel! dom är inte hemska gör bara sitt "jobb" drivna av sina "fjärrkonroller" oftast ingår inte ett Nej! i deras vokabulär alla människor dom ringer upp är potentiella kunder där med basta!! Jag hade när det var som värst 3-7 telefonförsäljare i veckan som ringde och ville pracka på mig saker... allt
hälsokost, strumpor, underkläder, böcker ,tidningar,tvättmedel, djurfoder, telefonabonemang you name it! det värsta var samtalen som var tysta... om man sen ringde upp nummret så kom man till någon svarare som sa... Hej nu kanske du undrar varför vi ringt dig bla bla bla etc osv... *morrar* till slut tröttnade jag och anmälde mig till registret NIX och kan bara säga att lugnet sänkte sig över hemmet efter någon månad. Jag rekomenderar det varmt... gratis och lätt att anmäla sig dit =) En liten fråga.. börjar skolan på F eller börjar den på E =)

2007-06-20 @ 08:29:05
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: Jag har ingen aning om vem som har tagit de vackra bilderna jag länkade till.

2007-06-20 @ 09:01:18
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: alicia

svar: tack :) det blev faktiskt inte så sent.. vi hittade inte fyran och trean funkade inte så vi kollade bara på de två första ;P men vi hade väldigt kul iaf =)
jag trodde oxå jag skulle behöva övertala de väldigt länge me de var sugna på att äta sushi allihopa så vi ska gå till nån sushirestaurang nån gång i sommar och äta :)

2007-06-20 @ 09:52:24
URL: http://aliciaaa.blogg.se
Postat av: Farmor

Ja här är det bäst att ha koll...=) Jag antar att du menar helgen 30/6 - 1/7. Det kan nog passa rätt bra på söndan i så fall för då är det tänkt att jag ska lämna lillklutten till farfar för en veckas "semester". Så då är det inte omöjligt att vi kan försöka komma ner på förmiddan istället. Vi kan ju höras vidare om det. Hoppas på en skön sovdag och ta hand om er. Kram

2007-06-20 @ 10:47:17
Postat av: Karin

vet faktiskt inte, men på kreta såg alla blommor ut sådär och i samma kanllrosa färg

2007-06-20 @ 11:01:12
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: majjanw till farmor

Farmor!!!!!! Är det verkligen du??!!
Välkommen till bloggträsket!

2007-06-20 @ 12:57:00
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: EsKa

Ja, vaken var jag, men inte hinkade jag kaffe då, inte så sent nej. Pizzan finns kvar, besökte den förra veckan faktiskt. Erik Stefan Karlsson, det låter bra det.. ;-)

2007-06-20 @ 14:43:52
URL: http://eska.blogg.se/
Postat av: Borthy angående NIX

En gång för länge sedan behövde vi ha hemligt telefonnummer (vi ville inte det skulle gå att hitta oss så lätt). På något underligt sätt blev det aldrig "hemligt" utan gick alla sökvägar att hitta på 2 röda sekunder. Det enda som har hänt i och med den hemlig-anmälan var att det inte går att anmäla sig till NIX om man har dolt nummer vilket vi tydligen har bara för NIX-registret..... Har verkligen försökt att ställa dessa saker i ordning igen men det funkar inte!

2007-06-20 @ 16:50:24
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: En Bitter Blondins Blogg

Hej, jag vill verkligen varna alla för det här företaget som prackar på en "gratis" trosor, kalsonger och rakhyvlar och sedan fortsätter trots att man sagt upp medlemsskapet! Har snokat reda på lite info om företaget här:

http://josabeth.blogs.se/2008/03/11/divine-toxic-underwear-vitalica-easy-sha-3855126

2008-03-11 @ 11:05:50
URL: http://josabeth.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0