Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Ska du börja äta sådant där igen?

image380
I morse när grabbarna satt och mumsade choklad och mackor och jag började hacka grönsaker till min omelett sa först den ena sonen: ja ha.... ska du börja äta sån´t där igen? Sen kom minsta och sa precis samma sak. Än så länge har det gått bra men 3:e dagen, den värsta är i morgon, då ska kolhydratreserven sjunga på sista versen.
I morse var jag ganska effektiv, röjde av lite hemma, vek inte all men en stor del av tvätten. efter en dusch hamnade jag i Farsta  för lite snabb shopping. Barnkläder kan jag säga var helt utplockat område. Gick inte på de "vanliga" butikerna att hitta snygg-shorts till grabbarna. Sen kom jag på att nog Sportaffärerna hade och där fick jag till en halvhygglig lösning. På torget köpte jag blommor till fröknarna, glada solroser som nu står i min bil och kämpar för sitt liv när jag jobbar men som tur är är det inte lika varmt i dag som tidigare. Kom en timme tidigare till jobbet för att äta lunch med en fin vän och kollega.

Jo, jag köpte faktiskt ett par sandaler till mig själv också på Skopunkten i dag också, de på bilden men när jag tagit bort det som gjorde de satt ihop och tagit 3 steg utanför affären i dem kände jag direkt: Det här går aldrig, kan inte gå i flip-flop-tå, fasen vad ont det gjorde mellan tårna! Gick raka vägen in och fick göra ett återköp! ( Alltså, jag tycker den var finare i verkligheten, glittrade lite!)
image382

Kommentarer
Postat av: ejmis

Sportaffärerna har ofta jättefina kläder men jag glömmer oftast bort att söka där.
Flip-flop-tå låter som en mardröm...!!!

2007-06-12 @ 18:45:24
Postat av: majjanw

Ja Borthy, vi är oense om flipflop skorna, jag anser att de är ursköna.
Sportaffärer har shysta kläder särskilt Stadium.
Go kväll!

2007-06-12 @ 21:03:55
URL: http://majjnw.blogg.se
Postat av: Monika

Ät inte för många ägg bara (kolesterol). Tänk på att den käre Atkins faktiskt dog i hjärt-kärlsjukdom.

2007-06-12 @ 23:05:56
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: cyberspunken

Mmmm det e ju så fint med flipflops, men mina tår gillar dom inte... så jag får avstå *suck* så e det att ha kalle anka fötter :-D

2007-06-12 @ 23:24:34
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Junitjej

Det är gott att gå i sandaler på sommaren.
Ha en bra dag!

2007-06-13 @ 06:38:52
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: cajsa

Haha, söt omelett (jag köpa sugrör :P skulle köpa en korg, men när vi kom till kassan sa dem att man var tvungen att köpa ett helt sett :/).

2007-06-14 @ 18:13:49
URL: http://cajsafelicia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0