Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

1:a maj välkommen till vår bygd igen!

Välkomna alla ni kompisar som igår vid Maj-brasan som (när det kom på tal) sa ni varit inne eller skulle titta in på min blogg!
Kom i håg att ni lovade berätta för mig ni varit inne med kommentar! Kom ihåg en sak till också, det är helt frivilligt att läsa, tycker man det känns minsta obehagligt, att man tycker det är att se mer än man vill se eller att man tycker att det är patetiskt skrivet, stäng då bara sidan och låtsas som den inte finns, lova det!
För mig har bloggen blivit ett sätt att "babbla av mig" men jag känner inte att jag lämnar ut mig mer än jag vill och bloggandet har också blivit ett sätt att ha och få närmare kontakt med en del vänner.
Slottstek

Det var trevligt igår, steken blev riktigt god och tog helt slut!
När man går till Maj-brasan här där vi bor träffar man på en stor del av sitt liv i personer, den delen av livet vi bott på den här orten (ca 10 år). Man träffar alla föräldrar och barn från dagisåren, skolåren och en och annan nuvarande eller gammal arbetskamrat.
Nu ätit frukost hela familjen tillsammans och sen blev det till att ta hand om disk från igår kväll men nu är det gjort! Kommer bli en lugn dag i dag, inget planerat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0