Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Åh, vad tyst och skönt motorn går????


Tacos trasformerades i tyst samförstånd mellan maken och mej diskret till kyckling i sista stund. Vi hade TYVÄRR glömt att köpa tacos-grejjer!....Not! ( Ibland får man helt enkelt ta till en nödlögn när man inte klarar av tacosdieten och det är faktiskt inte ens fredag i dag utan tisdag!)
Energin har återvänt nu under kvällningen, åtminstone lite. Jag har vikt ett berg av tvätt i ett nafs och maken har gått ned till garaget för att ta sig an min bil, byta till sommardäcken.

Varje år brukar han efteråt nöjt säga: Det är så fantastiskt när man får på sommardäcken, det blir en helt annan tystnad i bilen, man hör knappt att motorn är i gång... så skönt tyst motorn går!!! Jag tror INTE han kommer säga det i kväll när han provkört min Mazda efter däckbytet, den låter utav själva f..n!
Nu går det snart inte längre att höja radion tillräckligt för att man ska lyckas förtränga ljudet av avgassystemet, nu ska den inom kort få vård!
 Klicka på bilden och kolla in hålet på röret!

Ska sticka iväg och lämna hem ett barn vi har lånat nu innan det blir försent, vanlig skoldag i morgon, barnen ska i säng så de ligger 20.00!


Kommentarer
Postat av: Monika

Jag har fått på mina sommardäck, men vinterdäcken ligger kvar i bilen. Måste hinna ner med dem till mitt förråd. Kan man inte få lite extra tid av nån som har för mycket? Jag har ständigt för lite.

2007-05-01 @ 20:05:03
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Limpan

Halloj goding (jag får skriva så för min fru)
Det här är första gången i världshistorien som jag läser en blogg. Riktigt trevligt. Jag och grabbarna har tillbringat del av dag med att hoppa runt på klippor vid Vänerns strand. Allt för att ge vår student i familjen lite läslugn. Hoppas vi kan ses snart så att grabbsen får härja runt lite. Buspöjk stor och liten frågar ibland när dom får träffa kompisarna från storstan.
Sköt om sig lilla damen så hörs vi.
/ M

2007-05-01 @ 21:48:35
Postat av: Borthy till Limpan!

Välkommen! Tack för din kommentar! Nej, tror inte hon har några större problem med att du tycker jag är en goding! Det gör ju hon också! Och jag tycker ni är godingar också!
Det är första gången du läser blogg men jag kan trösta dig med att det är första gången jag skriver blogg så det står 1-1! Tycker du det är ok eller känns det som du tjuvläser ur mitt liv? Första gången jag läste en kollegas blogg kändes det som att tjuvläsa men det gick över och började mer kännas som man lärde känna bättre. Hoppas innerligt att det inte är sista gången du läser min, vill gärna ha dig på besök ofta med kommentarer om livet i allmänhet och dina tankar i synnerhet! Är på jobbet och har lite att stå i idag så jag blir lite fåordig nu. Jo, vi måste snart ses, inte bara grabbarna behöver ses. Vi också! Kram.

2007-05-02 @ 12:57:40
Postat av: Monika

Jag har sövt två hystectomier på gyn idag. Men det var snällt av dig att tänka på mig. Jag behöver all kvalitetstid jag kan få.

2007-05-02 @ 16:03:15
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Har inte sett dig på jobbet i dag? Tänkte ge dig lite kvalitetstid som jag spart! Den är värd 3 ggr så mkt som vanlig tid! ( Lät nästan lite för bra men det är flextid jag sparat till dig, hade 35 tim plus så jag tänkte jag kunde sjänka dig en kvart för dina sommarhjul!)

2007-maj-02 @ 13:04

2007-05-02 @ 16:35:28
Postat av: Monika

Jag var och letade efter dig på IVA. Men du hade ju redan gått då.

2007-05-02 @ 18:26:09
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0