Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Dagen....


Låg i solariet strax efter 11.00. Tankarna ramlar på aningen för fort för att det ska vara en riktigt avslappnande stund, skulle vilja bli bättre på meditation men det är så jäkla trångt med tankar och de är svåra att slänga bort...
Gick sedan ut i simhallen och lade 40 längder bakom mig.

Det roliga var ändå när jag anlände, då kom badvakten, (snubben som sitter där och glor på vattnet dag ut och dag in) och hälsade på mig som på en gammal bekant!
Det måste betyda att jag kan kalla mig frekvent motions-simmare äntligen, han tycker att jag går som "barn i huset" vilket måste anses som ett delmål i min simmarkarriär!
Något fel är det ändå på min andning nu i allergitider, blev andfådd av vanlig simning, känns lite skumt faktiskt, riktigt så otränad är jag inte, brukar ju klara av att springa en del!
Sedan blev det hårinpackning i ångbastun.
I Kungens Kurva kom jag fram till att vädret hade övergått till sommarväder med blåst, riktigt varmt med skinnjacka! Blev snabbt och elegant några tusen fattigare men med ett riktigt välfyllt kylskåp och vinförråd.

En dålig sak i KK var att jag trots att jag var gröt-äten blev hungrig så jag blev tvingad att äta på Gula Emmet. Äckligt men ovanligt gott för att vara Big Mac menu då jag fick precis nygjord burgare och pommes.

Nu ska jag hänga lite tvätt och lägga i ny igen, bra torkväder!

Kommentarer
Postat av: Monika

Ja, vissa blir kändisar medan andra blir tagna för plankare. Olika faller ödets lotter.... :)
Gula M:et besöker jag ofta, speciellt på morgnarna.

2007-05-25 @ 08:10:48
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy

Jag vet inte egentligen vad jag ska tro?? Hoppas att det var för att han kände igen mig som frekvent simmare men han kan ju ha trott att jag var en kompis till hans mamma?

2007-05-25 @ 08:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0