Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Darr, min bästis!

 
Darr min bästis sedan alltid! Vi är uppväxta i samma by och har följt varandra i allt livets stora fast på lite olika orter då Darr började högskolan i en anna stad i sverige, tyvärr 30 mil bort och blev kvar där och nu har hon barn som talar dialekt och hon märker inte ens längre att de äter "körvstöganoff"!
Synd att det är långt geografiskt mellan oss men vi har ändå mer kontakt än man kan tänka sig, oftast flera gånger dagligen om allt, vi ältar en hel del men vi vet precis allt om varandra tror jag, i varjefall allt väsentligt! Jag är lyckligt lottad med vänner!
I går efter jobbet åkte jag raka vägen in till stan och träffade Darr som är här på kurs. Vi gick runt lite på stan först och jag köpte de här som jag tycker söta sandalerna!

Sen knallade vi bort åt Medis och åt middag på Snaps uteservering, biff och potatisgratäng med Aoli och öl!
Sen fick vi problem, stora problem, vi tyckte vi skulle röra på oss lite och gå in på någon pub... vi kunde helt enkelt inte välja vilken bara, vi travade fram och tilbaka, fram och tillbaka och kom helt enkelt inte till skott men slutligen blev vi tvungna att bara gå in på ett ställe och det blev någon öl till och naturligtvis överdos med snack men det hade ni väl redan räknat ut va?

I dag har jag flexledigt då jag hade så otroligt mycket innestående flex och det var många i tjänst, tack Jada för förslaget!

Kommentarer
Postat av: Pensionären.

Trodde sandalerna först var nya sorters skalbaggar!! Sååå söta såååå.

2007-05-31 @ 09:52:25
Postat av: Borthy till Pensionären!

Ha ha ha... ja det kanske man kan tro, skalbaggeansamling! Nä, de var faktiskt söta tycker jag! I bland är klader helt enkelt gjorda till en och de här stod de Borthy på.

2007-05-31 @ 09:59:03
Postat av: Darr

Tack för igår Darrling, mycket trevligt. Önskar vi kunde göra mycket oftare! Tycker inte bilden var så osmickrande, vi ser ju ut så där ;)
Kram.

2007-05-31 @ 10:16:09
Postat av: Monika

Snaps har väldigt god mat! Och givetvis är det absolut inget fel på vinet heller... :)

2007-05-31 @ 11:14:39
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Cyberspunken

Men Borthy vad gör du med mina sandaler *fnissar* förra hösten när fötterna var solbruna så stod jag och klämde på dom söta pärlsandalerna som såg ruggigt sköna och fotriktiga ut och tänkte WOW!!! måste ha... men det var höst så jag tänkte nepp det får vänta till nästa vår/sommar så nu e det dags att hitta dom igen... jag tror dom finns på flera ställen nu än min ruggigt dyra hälskostaffär dom skulle ha typ 500 för ett par =/

2007-06-01 @ 08:58:27
URL: http://cyberspunken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0