Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

DIO på högsta volym!


Städar diciplinerat. Har "best of DIO" på högsta volym! Gillar sådan melodiös gammal hårdrock, Iron Maiden, Scorpions mf ( Inget slår dock Metallica!), och det måste var på hög volym! Nästa gång min bilradio blir snodd ska jag köpa en med CD-spelare till bilen  så man kan köra riktigt hög volym och ha kvalitetstid i bilen! I bilen nu för tiden blir det ju mest Bandit Rock 106,3 så jag är väl förtrogen med och gillar  Raist Fist och dagens grupper också!
Jo Darr! Allra mest gillar jag TWO MUSIC! Och jag lyssnar ofta! Hörrni alla vänner, man kan nu lyssna på alla Darrs låtar på http://allears.se/ViewBand.aspx?name=Two+Much ! Nu städa städa ett tag till!

Kommentarer
Postat av: Monika

Dio är en av mina favoriter! Har sett/hört honom live ett par gånger.
Ha en bra dag vännen! Nu ska jag sova.

2007-05-31 @ 11:12:49
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Pensionären.

Spela bara inte så högt så grannarna får blåmärken i öronen.Vi har olika musiksmak och har man inte dåliga nerver innan så får man det då man tvingas lyssna på andras musik.Ursäkta mej Borthy, men jag kunde inte låta bli att i denna stund sätta upp en gammal morsas pekfinger i luften och håll med om att det var länge sedan ;-)) Appropå musik; vad ska jag göra med alla gamla skivorna Du och söstra din lämnade efter er när ni flyttade. Vad gööör man med sånt? Det är ingen liten hög heller! Misstänker att Du svarar att jag ska slänga dom och den tanken har jag haft i flera år nu men så ligger dom ändå kvar och "glor" på mej och tar plats i mitt syrum.

2007-05-31 @ 13:44:37
Postat av: en kollega

tycker att dios bästa är dont talk to stragers.och holy diver
när jag var ung var det rainbow in the dark ,vilken tycker du?

2007-05-31 @ 15:21:05
Postat av: Borthy till Pensionären!

Släng ej skivor!

2007-05-31 @ 17:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0