Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

En bra ledig dag....med en hel del otur!

Det gick helt kanonfint för mig att lämna in bilen! solen sken och jag hade flyt! Medan bilen fick sitt nya avgassystem drog jag in till stan en sväng, hade ingen lust att glida runt i Högdalens Centrum. När jag kommit in till stan tog jag en tidig lunch på Mc Donalds. Jag smaskade som bäst på Mc chicken-meny när killen från Speedy ringde:
-Tjena! Jo...det är så här tyvärr.... att vi har inte de rätta delarna till din bil....vi kan inte byta idag...
-Va???  Men du sade ju att ni hade alla grejjerna till min bil och ni har ju vetat länge jag skulle komma med en Mazda 323?? Hade min bil inte orginaldelar under???
- Jo... det var orginaldelar men väldigt ovanliga sådana....
- Jaha....? Vad trist...(betyder det att min bil är extra hot kanske?) När kan ni få hem rätta grejjerna då?
- jag är så ledsen men inte förren tidigast måndag... Hur ska du kunna åka i det här oväsendet till måndag????
- Det ska nog ordna sig sade jag vänligt och vi bestämde ny tid till tisdag. ( Ha ha, killen kan ju inte veta att jag är van och trygg med oljudet, har haft det i varierande grad sedan december om jag inte minns fel...varierande grad beroende på hur bra silvertejpen fungerat som ljuddämpare på hålet!
Hur som helst. Jag fick inte hämta bilen förrän vid 13.00-tiden eftersom de hade lunch.
Satte mig i lagom tid på T-banan för att åka tillbaka till Högdalen.
2 stationer innan Högdalen meddelas det i högtalarsystemet att alla tåg passerar Högdalen utan att stanna pga polisens beslut!

SHIT! Dubbel otur! Kommer pga detta i prat med en man i pappas ålder och han lovar att visa mig vägen genom bostadsområdena så att vi kan komma till Högdalen från stationerna innan. När vi hoppat av tåget med alla andra öppnar sig himlen och regnet börjar falla.

Mannen fäller upp sitt paraply och erbjuder mig flott att få gå under med honom. Sedan visar han mig vägen artigt konverserande. Han pratar om sina barnbarn och jag kan lätt prata om barn med honom eftersom jag har egna. Sen pratde vi om hans täppa som han skötte med mkt kärlek, jag kunde prata trädgård också eftersom jag är ägare av 1285 kvadratmeter täppa fast den är inte så välskött som mannens kanske??

Kom slutligen hem välbehållen trots gaslarm och missöden och stack då en sväng till badhuset för att sola och simma innan barnen kom hem. I stort en ganska bra dag? Jo det tycker jag. Kvällen ska jag nog ängna åt hushållsbestyr. Till mat? Blir lax i ugn och potatis. Bensinpriset? 11.69 på min Statoil!!! (Kan vara läge för er som inte har is i magen att tanka!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh vad vore livet utan silvertejp :) tänk vilket stort använvändningsområde det finns!! Har en ledig dag imorgon... tror minsann jag ska dra o simma o sola lite det lät nice... dags att komma igång och låta bli att ...*skjuta skjuta skjuta på det till en annan dag/vecka/månad*.. haha!! Ha det :)

2007-05-10 @ 18:46:33
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Borthy

Har det lite körigt just nu, är det ok jag fixar utmaningen i morgon natt? Trevligt vi hittat varandras bloggar! Läser din (om arbetet tillåter lite blogg) grundligt i morgon natt!

2007-05-10 @ 18:49:56
Postat av: Majjanw

Din dag var ingen dröm i allafall.....
Håller på ock joxar " med du vet vad", försöker få hjälp av tlh, för det är nåt som inte stämmer i sista momentet. Återkommer om detta ämne när jag har "rätat ut frågetecknen" Kram

2007-05-10 @ 19:42:05
URL: http://majjanw
Postat av: Borthy till majjanw

Bra att han hjälper dig, jag fattar inte, han är data-geni! Nästa gång vi jobbar ska jag tvinga honom lära mig byta bakgrund och göra den mer personlig om han kan?? Kan du tlh? Är det någon annan där ute som kan och vill hjälpa?

2007-05-10 @ 20:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0