Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Försommarnatt.


När jag gick hem från jobbet i kväll ( eller närmare bestämt från jobbet till bilen på den bortersta parkeringen) reflekterade jag över  2 saker. För det första: Det är varmt ute och klockan är halv tio, det doftar underbart, det är försommarkväll.... gick och funderade på hur lång sladden till den gammla bärbara datorn kunde bli hemma, om den kunde räcka  från övervåningen ned på undervåningen ut på altanen så man framöver kan sitta ute och blogg-tänk-skriva? Som facit på den frågan kan jag svara nu efter hemkomsten att internet-sladden kunde bli hur jäkla lång som helst, flera kilometer, jag kan ta med datorn och sitta nere i garaget och blogga om jag vill! Nu står datorn hos mig i köket och jag har hällt upp ett glas vin (i ett av mina udda-glas som jag berättat om tidigare, har 9 eller något sådant retligt udda antal och det udda vill aldrig gå sönder så jag får trevlig feng shui i vitrinskåpet igen!)
Ska ju jobba i morgon bitti igen så jag får bara smutta några klunkar på vinet jag hällt upp men det känns mysigare att sitta här med ett glas vin vid datorn och vara bara jag!
Det andra jag tänkte på när jag gick mot bilen var att klacken på min stövel håller på att ramla av, känner att den sjunger på sista versen, att det är ett farligt "gung" i den och att det bara är en tidsfråga, den är ju ganska hög så det kommer att bli en markant skillnad för att inte säga en oerhörd skillnad utan den! Måste konvertera till sommar och Birkenstock snart, bara att ta steget men det är alltid lika svårt att gå från hög-klack-stövlar och skinnjacka till sommarslapp med Birkenstock...båda är dock jag! En jobbarkompis som man kan ha till måttstock på om det är sommar eller inte har nu tagit av strumporna utomhus så då är det sommar... han är tidig nu men han är också en av de sista på hösten att hoppa i strumporna igen, jag vill poängtera utomhus! Inomhus har han alltid strumpor!!
När jag kom hem och stod utanför ytterdörren och skulle låsa upp fick jag ett härligt "halleluja moment" Kaprifolen har börjat blomma och förför med sin doft så man inte vet vad man heter!

Jag vill ge alla mina jobbarkompisar, nattisar och dagisar idag som kommit till mig och sagt att ni tycker om att läsa i min blogg en jättestor KRAM! Ni gör mig glad och jag känner att ni säger det med hjärtat! Jag har världens finaste vänner och jag uppskattar det så mycket! Mitt liv känns ju inte så spännande direkt men jag tänker att ni kanske känner att när ni viker tvätt i er ensamhet så är ni inte ensamma, vi gör dessa saker allihop! Éller hur ska man tänka? Kram och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Veronique

Jag kunde stå ute och tokröka i short och linne utan att frysa mitt knappt existerande arsle av mig. Jag har verkligen saknat ljumna kvällar.
Och du!! Jag vill också bli pimpad!!!!!! Please

2007-05-26 @ 02:12:06
Postat av: Anonym

Natten har rullat på ganska fort,kände ochså att det var varmt och skönt ute inatt,när mina jobbarkomisar rökte. Det ska jag fira imorgon med att dricka vin i trädgården. Tobaksplantorna jag fick har blivit stora,snart kan vi sätta ut våra små skyddslingar. Vi ses i morgonbitti,om du har vaknat! B1 hälsar att vi har varit duktiga inatt och hållit ställningarna.
Kramar från B2

2007-05-26 @ 03:46:00
Postat av: Pensionären.

Kaprifolen! Den doftar gött den och jag minns att en gång i världen fanns det en liten tjej som kallade den busken för "Kapten Krok" Så hos oss heter den busken alltid så numera.Godmorgon!

2007-05-26 @ 07:48:13
Postat av: Borthy till Veronique

Man bör inte tokröka vet du väl och vad fasen, har du shorts och linne på jobbet? Och till det viktigaste och mest tokiga av allt som du skrev: Tror att många skulle kunna döda för att ha ditt snygga arsle! Sov gott idag!
Smsa mej dina inloggningsuppgifter för de har jag glömt så ska jag tok-pimpa med syrran i kväll. Vad har du för ras på jycken så kan jag pimpa in en bild på en sådan i startsidan!

2007-05-26 @ 10:29:48
Postat av: Borthy till B1 och B2

Jag har faktiskt varit utomhus en sväng på jobbet nu på fm också utan att röka (för det har jag aldrig gjort) utan för att hämta lite syrenkvistar obegripligt nog till mitt arbete....ja ni vet...
Fåglarna kvittrar och det är sommarmorgon, lugnt och stilla. Hoppas att ni sover gott i dag! Blir så glad att höra av er! kram

2007-05-26 @ 10:39:17
Postat av: Borthy till Pensionären.

Godmorgon! Antar att ni är golfade nu på morgonen! Vilket härligt väder, njut! Det där med Kapten Krok har jag glömt? Var stod den Kapten Kroken? Börjar känna att det börja suga i min golf-tarm nu också! Undrar om det finns risk att jag sänker mig något i år???? Tror knappast det men jag har ju andra gåvor jag får focusera på!

2007-05-26 @ 10:43:35
Postat av: majjanw

Jag dyker upp i eftermiddag.
Golf-tarm???????? Du vet vad jag jobbar på för avd va??!!

2007-05-26 @ 13:32:23
Postat av: Darr

Ja det doftar verkligen underbart ute nu! Jag har sjungit på ett pingstbröllop i Domkyrkan idag och när jag vandrade hemmåt i försommarkvällen stannade jag till varje gång jag gick förbi en syren och stack näsan i den. Det är ljuvligt! Ljusare tider kommer! Kram.

2007-05-26 @ 20:09:31
Postat av: Borthy

Jag kan bli lite så där.. man vet aldrig, tänk om det är sista gången man får lukta på syren... man vet ju aldrig, jag vill alltid kunna framkalla doften och inte skynda förbi och inte uppskatta, står sjukligt länge i smyg med näsan i buskarna!

2007-05-26 @ 22:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0