Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

God morgon önskade Securitas!!!!


Alla i familjen vaknade före mig. Maken höll på med målning och tapetseringsförberedelser nere i hallen när han fick för sig att ta bort kåpan på inomhus-siren på tjyv-larmet för att komma åt bättre! Larmet drog i gång på absolut högsta volym kl 08.15 och maken fick handlingsstillestånd och kom sig inte för att åtgärda! Jag stod upp i sängen och funderade på var det brann för jag kom inte på någon annan lösning varför det larmade! Jag for ut i hallen och tittade mot brandlarmet som för övrigt inte satt i taket där det skulle eftersom det är nymålat där, började min förvirrade färd runt i huset på jakt! Möter förvirrad make och får höra (läsa på läpparna) vad det är för larm som gått. Slår av det och meddelar maken att han får berätta för Securitas när de nu står här eller hör av sig snart vad som hänt! Hur som helst, larmet är motionerat och funktionskontrollerat!


Igår var det trevligt släktkalas. Vi fick Tacos! ( Då var det en mening att jag vägrat Tacos här hemma en tid!)
Stora grabben ramlade på deras studsmatta och slog ett jack i huvudet så det droppade blod vilket han tyckte var riktigt vidrigt. Själv måste man väl vara yrkesskadad eftersom jag inte tyckte han behövde plåster.... ja men vad fasen, han stod ju upp och det slutade blöda och var för litet för att sys! Skjortan skall i varje fall inte tvättas utan visas upp för grabbens bästa kompis!
Nu blir det Baconfrukost!

Kommentarer
Postat av: Monika

Motion är säkert bra, även för ett larm. Ät ordentligt med bacon nu! Ha en bra dag!

2007-05-06 @ 09:33:32
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: majjanw

Usch vilket uppvaknande..
Föresten, hänger du med på Museet idag?

2007-05-06 @ 10:07:06
Postat av: majjanw

Det verkar vara lite fuffens med datan idag. Skrev en kommentar för flera timmar sedan till dej, men det är inte med. Kanske denna kommentar hinner före..

2007-05-06 @ 14:28:55
Postat av: Borthy till Monika!

Jo, motion är ju bra... och det har varit brister i funktionskontrollerna av larmet tidigare kan jag säga, vi har inte haft några bra regler för hur det skulle gå til1. Det blev Bacon x 2 idag då det även råkade bli Bacon till potatisplättarna till lunch. Nu Baconbojkott!

2007-05-06 @ 14:53:33
Postat av: Borthy till Majjanw!

Missade Museumresanmeddelandet tyvärr men röksignaler funkar också tillika telefonen fortfarande så lova kör de metoderna paralellt med datorn i framtiden! Hur var det på museet? Jag hoppas få läsa om det i din blogg till kvällen!

2007-05-06 @ 14:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0