Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

God morgon torsdag!


Ibland är jag ganska bedrövlig! Lägger upp massa planer som jag tror jag ska hinna och orka men så räcker man helt enkelt inte hela vägen. Jag tycker att om jag beslutar att det är 2 "måsten" jag ska göra så är det inte så mycket?
I förrgår kväll skulle jag t ex vika tvätt och städa badrummet. Blev bara badrummet och lönesamtalet, tvätten ligger kvar. I går efter Pankisarna tänkte jag storhandla och plantera om blommer. Vad blev det av det? Vi gick ut i trädgården och började pimpa i 200 knyck där istället, ogräset och gräsmattan var 1/2-meterlång så det kändes som dax! I dag är jag ledig och sitter med hela härligheten kvar av nöjjen från den gångna veckan! Jag skulle behöva att någon sade: Klara, färdiga gå och tog tid på mig för att jag skulle komma igång och tycka det är riktigt roligt med tvätten!
Nu får planen bli: Lämna killarna i skolan kl 8.00 Vika tvätten + ta ned all torr tvätt i källaren (och vika den också) och lägga i ny maskin. Sedan sticka en sväng till badhuset för att simma, sola och basta. Direkt därifrån till Kungens Kurva för storhandling på City Gross och lite runt där i krokarna. Låter väl bra att pyssla med under förmiddagen? Hur fixar ni allt sådant här? Hur får ni motivationen och lägger upp det? Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Pensionären.

God förmiddag!
Hur är det man säger? "Äpplet faller inte så långt ifrån päronträdet"(vad nu menas med det)Jag har en whiteboardtavla modell mindre här uppe på övervåningen som är det första jag ser när jag slår upp mina grå starrade, gröna ögon om mornarna. Där har jag skrivit upp allt jag tycker att jag borde göra och är lika lycklig var gång jag får stryka bort något av det, för att det har blivit gjort. Men till min fasa har jag snart krafsat ner nått nytt jag bör göra så den vita tavlan är för det mesta svart. Det är iallafall JÄTTESKÖNT att ha blivit Pensionär för jag tänker: Nu hinner jag iallafall med om inte idag så kanske i morgon.Jag SPRINGER inte och gör allt numera JAG GÅR! Det är väl nåt att se fram emot?

2007-05-24 @ 09:19:31
Postat av: majjanw

Och JAG SLASAR i mina raggsockor.
Jasså borthy, du är oxå ledig idag. Då är det väl jobb i helgen som gäller? Så är det i allafall för mej.
Är det pimpning av jadas blogg i helgen?

2007-05-24 @ 10:23:42
Postat av: Borthy till Pensionären!

Tycker det är bra du är pensionär, vi hörs oftare, åtminstone den här vägen vilket jag tycker är trevligt! Låter också som du gillar nya livet! Själv känner jag att just nu vill jag inte bli pensionär.... åtminstone inte ännu, vill och gillar att jobba, är inte mätt på det! Det där med en tavla att skriva på kanske inte är så dumt... kan man önska sig en i julklapp? Fast den måste nog vara ganska stor känns det som....

2007-05-24 @ 10:46:22
Postat av: Borthy till Majjanw!

Ja, är "ledig" idag... fast det känns inte så.. försöker se och njuta av varje stund och varje göromål.... Jo, jag jobbar helgen. Endera blir det fre em + natt och sova lör till du kommer på em eller så jobbar jag fre em + lör fm och sen sön em.... beror på hur de vill ha mig där... och jag är ju mutbar! ( hör du det Jada, ring snart när du kollat upp hur jag ska jobba!
Vi ska pimpa mkt i helgen!

2007-05-24 @ 10:50:29
Postat av: Jada

jag ser vad du skriver men jag jobbar ju med statistik denna veckan.....skittråkigt! Annars hade jag sett till att du hade kunnat pimpa min blogg, haha.
Kram på dig!

2007-05-24 @ 13:41:09
Postat av: Borthy till jada!

Såg ju att du hade herrar på ditt rum igår...kallar du det att arbeta på statestiken??+ Tråkigt????

2007-05-24 @ 15:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0