Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

I halsflussens tid och allergiernas månad!


Det gör ont när knoppar brister och hallsfluss bryter ut...
Dax för antibiotika igen....jo, jag tror det! Min kliniska blick och ERFARENHET säger mig det! Det blev Alvedon för äldsta grabbens halsonda igår kväll och ett löfte till honom att vi SKA gå till vårdcentralen i helgen
(min förträngningsmekanism är stark, borde ju naturligtvis tagit VAB och ringt VC!) ! Hur kan det vara så här? Vi slutade ju nyss med 10-dagars kur nummer 2 sedan påsk! Jag har bytt lakan och tandborstar perverst ofta och till och med sprittvättat  klarinettmunstycken och liknande orimliga saker! Jag är less på Streptokocker. Vem fasen smittar oss? Strump-tomten? Hon som ger mig all plussflex? Vi går ju som barn i huset på vårdcentralen nu för tiden! Om den lilla snärtan till AT-läkare säger till oss att det är katten som är boven i dramat igen skall jag ge henne till mina söners köttätande växter efter att jag läxat upp henne med ett telefonsamtal till Uppsalas vetrenärmedicinska anstalt, så det så...alltså jag ska inte ge katten till blommorna utan doktorn!
Appropå blommor så har jag börjat allergi-nysa igen, jag har inte kännt av allergi på hela våren men nu är det dax! Tror inte katten eller björkarna är bovar i det här dramat heller, snarare pelargonerna jag köpte och de måste ju få vara innomhus så att frosten inte tar dem på nätterna.... det blir en svår nöt att knäcka var de ska få vara... kanske de får förgylla garaget en tid för där brukar ju inte jag hänga så det stör!
Mina planer för helgen är ännu inte helt glasklara, jag hoppas att vädret blir fint och jag hoppas att jag kommer börja plantera om frösådderna i egna krukor, det är ett kärt besvär men man ska ta sej för att börja bara.
Ett kusin-kalas kommer det bli också, det vet jag. ...Jo, jag har redan förträngt det men det lär väl bli en halsodling också...
Jag har aldrig lidit av fria associationer, det har bara varit berikande för mig...och nu också för min blogg!
I kväll vankas det kött med mumsigt vitlöksmör för jag tänker bojkotta Tacos!
Jag kom mig aldrig för att sätta i toningen i håret igår... i fall någon tycker jag ser lite färglös ut fortfarande så det finns ju att göra också om man känner sig sysslolös... men jag tror inte det! Kram på er!.

Kommentarer
Postat av: majjanw

Aha, nu vet jag varför JAG går runt här och nyser och snorar. Jag hälsade ju på ER förra helgen.
Sedär, då var den nöten knäckt.

2007-05-04 @ 15:49:23
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: syster hot lips

Du verkar har det fullt upp med aktiviteter i helgen. Ta det lungt så du inte får huvudvärk!

2007-05-04 @ 16:05:26
Postat av: Borthy till syster hot lips!

Slipper man inte huvudvärken om man har fullt upp????? Är så sugen på att börja forska på området! Hur ligger det till med dig? Redo att ta tag i det igen?? Kram och välkommen ofta!

2007-05-04 @ 16:12:11
Postat av: Borthy till Majjanw!

Hmm... är du smittkällan? Det var inte roligt att höra! Man snorar inte på halsfluss, man har bara HALSFLUSS!!!

2007-05-04 @ 16:13:47
Postat av: majjanw till Borthy

Tror du Pensionären har gått i pension här i vår bloggvärld? Längesedan man hörde nåt.

2007-05-04 @ 16:36:02
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Borthy

Tror hon gått i pension! Om vi orkar skriva borde hon orka läsa, eller hur? Vi får skicka in henne på blogg-pimpning!

2007-05-04 @ 17:12:42
Postat av: Pensionären

Pensionären läser era bloggar så att ögonen blöööör.
Å så kopierar jag det som ska med till Gotland, sen är det ju som sååå att jag är mycket ute på golfbanan,sover, broderar och lyssnar på deckare (hörböcker) och så har jag MINA bilder att fixa som jag skickar till golfhemsidan.Mitt liv är ännu så länge lite mer än Bloggning!
Amen

2007-05-04 @ 17:33:41
Postat av: Monika

Skicka pelargonerna till vårdcentralen. Den där katthatande doktorn kan behöva lite allergi innan hon äts upp av de köttätande växterna. Förresten, kan inte Z dra in henne under stereobänken? Inget är så uppiggande som lite ljuv hämnd - även för en katt.

2007-05-04 @ 18:18:04
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Monika

Taco! Det låter ju gott. Jag ska åka och köpa mig tre fantasilösa lådor från Dafgårds eller Findus. En för fredag, en för lördag och en för söndag. Igår (eller inatt vid 03.30-tiden) åt jag lax från Dafgård.

2007-05-04 @ 18:20:30
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till pensionären!

Det gläder mig att höra att du har fullt upp men vi saknar ändå dina dagliga kommentarer när du ändå är inne och läser! Du behöver ju bara skriva en roman så vi vet att vi är högt älskade och att du har det bra! kram

2007-05-04 @ 18:50:29
Postat av: Borthy till Monika!

Om Z ska dra in den lilla doktorn och göra processen kort med henne under stereobänken vill jag ju egentligen inte att hon ska vara allergisk... tänk om det förs vidare till Z?? Jag som inte riktigt skött hans vaccinering mot kattsnuva???
En sak till, tänk om doktorn har Streptokocker och smittar Z??? varje gång vi varit på vårdcentralen hos henne har det visat sig att vi varit smittade av Streptokocker????

2007-05-04 @ 18:53:54
Postat av: Borthy till Monika!

Tacos är ganska gott men bara max 2 gånger per månad! Till och med Dafgårds: Karins Lasagne och Felix: Vesuvio (med sur skinka) är mer upphetsande om man måste äta det oftare än så! Må du få bra lådor till nätterna i helgen! Var laxen fin? Den har jag aldrig gått lös på i färdig-låda och då har jag ändå provat en hel del! Kram

2007-05-04 @ 18:57:39
Postat av: Monika

Ikväll blir det Kyckling à la Jakob, sen har jag kålpudding och kebeb till de följande nätterna.
Tror precis som du att det kan vara riskabelt för Z att ha med den doktorn att göra. Kram!

2007-05-04 @ 20:52:23
URL: http://blogg.aftonbladet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0