Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jobb och yoga!


De senaste dagarna har jag gjort skäl för lönen, man kan då tycka att jag inte jobbar så hårt eftersom lönen inte är så hög som den borde vara men om jag säger att jag jobbat hårdare än jag fått lön för då?
(Ja ja ja, jag vet, i bland sitter man bara och är en resurs också (viket är nog så viktigt att klara av) så det går jämt upp...men inte för det sagt att jag är nöjd med lönen!
 .....vad fasen, jag är verkligen tacksam att ha ett så bra och givande yrke som dessutom är värdefullt, ansvarsfullt och omväxlande  med massor av fina människor som arbetskamrater!)

Det var inte lönen jag tänkte skriva om idag utan att jag varit på Yoga direkt efter jobbet idag!
Det var länge sedan nu, kommit i ofas med det (egentligen mitt eget psyke för är man inte helt i harmoni under vissa tider så är det svårt att klara av yogan) men jag är nu på gång igen!
Gissa om man stelnat till när man missat några gånger, idag var det till och med svårt att nå låren....nästan men deffenitivt svårt att nå under fotsulorna och att vila de första gångerna i hunden som en katt!
Är hur som helst så glad att det kändes så psykiskt bra, jag hade närvaron och känslan igen!

Ett problem hade jag: trots att jag inte filat fötterna som jag borde och  inte skött min fotvård riktigt är de förbaskade stortåna så gräsligt svårgreppade!
Ska se om jag kan få lite motivation i kväll att göra lite fotvård.... fy fasen vad det låter kärringaktigt men man får väl bara vara glad att man än så länge kommer ned och åt???

Har blånagel också på vänster stortå... ingen hit till sommarskorna. Ska fotnaglar vara målade? I så fall vilken färg om man har blekt skinn? Jag äger inget nagellack men om jag får lite tips så lovar jag att testa!
Vill bara påtala en sak: Jag har ALDRIG långa tå-naglar, det händer inte, det är en heders-sak mot mänskligheten att klippa!
image161Nu dax att laga middag. Undrar om jag orkar slänga i hop en lassagne... tar ju lite tid? Är sugen på det och dieten har ju inte börjat än, är bara på planeringsstadiet!


Kommentarer
Postat av: majjanw

Vi Metalicafans använder bara svart nagelack...Hi Hi.

2007-05-09 @ 18:12:03
Postat av: Borthy till Majjanw

Du tror inte at jag då kroniskt kommer att hamna i kategorin Heroine-chic? Känns så... Vi kanske skulle ta en gemensam fotspa-pimpning en dag/kväl? Jag är jävligt svårstartad på fötter och bleka tänder och sådan annan överkurs...

2007-05-09 @ 18:29:19
Postat av: Majjanw

Har precis filat fötterna i mitt DETOXING bad... Har du hört på maken, man behöver inte längre späka sig med inifrån D-tox, lägg dig i badet och du svettas ut alla gifter i detta alg/salt/lera/ risgräs bad. (Intern skämt- "Bada i dina jläääävla alger!!!").

2007-05-09 @ 19:33:28
Postat av: Janne

Är det bara du som lagar mat i din familj ? Sitter maken bara o pillar ut navelluddet under tiden eller.
Om det är så så ge honom en manlig kokbok:
Leif Manneström- Husmanskonst

2007-05-09 @ 21:13:39
Postat av: tlh

ja vad stel man blir när man inte köra en gång om veckan som man brukar göra...

2007-05-09 @ 21:38:59
Postat av: jada

ja, förstå då hur stel jag är, jag har provat yoga 1 gång....det skrek av smärta i låren, tortyr!

2007-05-09 @ 21:49:24
Postat av: Borthy till tlh

Aber.... jag var helt katastrofalt stel idag, gjorde så jäkla ont... du har också missat några gånger nu i och med semestern va? Om ett par gånger är vi i kapp igen! Såg du det jag skrev om majjanw? Kunde du hjälpa? Hoppas för jag såg inte vad du gjorde!

2007-05-09 @ 22:00:55
Postat av: Borthy till Janne

När vi är inne i renoveringsfaser vilket vi varit ofta i vårt villa-liv så brukar maken dra ett jäkla strå till stacken med annat, typ hoppa i blåstället innan han kommit innanför dörren och slita hårt efter jobbet så då tycker jag det är självklart att jag kör hårdare med städ, barn, tvätt och mat dessa perioder. När vi inte bygger något eller renoverar fixar han matlagningen bra till vardags när jag jobbar kväll och så och även annars men han får inte godkänt alls på städ och tvätt och storhandlingar eller långtidsplanering allmänt, då måste han tjatas igång. Är detta normalt karlbeteende? Han kan i bland hänga en tvätt spontant.

2007-05-09 @ 22:07:56
Postat av: Borthy till Jada

Det är skillnad nu fattar du väl, du är ju vältränad som en elitgymnast nu! Prova igen och upplev ännu en dimension av livet...men man är lite stel i början, bör köra regelbundet!

2007-05-09 @ 22:09:52
Postat av: :)

Du har en utmaning i min blogg ... :)

2007-05-09 @ 23:22:11
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Fanny

Alltid lika roligt att läsa dina texter. Väntar med pannkakssmeten tills den ridande dottern kommer hem. Röda tånaglar är fint. Kram.

2007-05-10 @ 18:10:11
Postat av: Borthy till Fanny!

Välkommen och tack för dina fina ord! Vad glad jag blev! Eftersom bara du skrivit vilken färg tå-nagellack ska ha så lovar jag köpa och testa! ( Ska försöka visa resultatet i senare inlägg, jag kom liksom aldrig till att fotvårda igår..)
Har du blogg jag kan få läsa? Kram och välkommen åter!

2007-05-10 @ 18:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0