Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Köttätande växter!


Nu jobbat klart. Mötte barnen på tomten, de hade gått hem själva från skolan (som vi bestämt, de är jätteduktiga) och de påminde mig ivrigt om att vi nu skulle åka till en blomster-affär och titta om det fanns köttätande växter! Finns sådana?
Hur som helst, de kan inte vara lika mycket jobb som med hamstrar och jag gillar att titta på (och köpa) blommor och växter.
Visst! Vi tar en sväng till ett blomstervaruhus innan middagen! ( Jag är bara inte van att få sådant stort sällskap när jag köper blommor!)

Kommentarer
Postat av: Monika

De köttätande växter som finns här i Sverige äter bara flugor. Men det finns väl sådana som kan äta en hamster också (tror jag). Hos mig finns bara snälla växter. Måste ju tänka på att de inte får bita katten.

2007-05-02 @ 18:28:32
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Jag tror kött-ätare skulle passa mig och mitt GI-tänk när jag sätter den sidan till! Jag, köttätarna och en flug-omelett till frukost! Blir riktigt sugen på att dra igång en viktminskning men jag måste jobba lite till på att få dit valkarna runt magen först så man äntligen får börja!
Tror inte blommerna kommer hinna äta några hamstrar här... Z kommer göra processen kort med dem vet du (hamstrarna!)! Han hade förresten en GI-måltid helt utan kolhydrater under stereobänken i morse! MUMS!

2007-05-02 @ 18:39:22
Postat av: Darr

Hej allihopa,
nu finns det en bloggsida för bandet TWO, som jag är en del av. Gå gärna in där! Och Borthy, du får gärna spela skivan för dina bloggkompisar och alla andra. Du kanske kunde bli återförsäljare i Sthlmsregionen :) ? Recensioner mottages mycket gärna!

2007-05-02 @ 19:12:01
URL: http://twomusic.blogg.se/
Postat av: Borthy till Darr!

Darr! Du är den första kändis jag delat säng och bytt blod med!!! ( Lär ju vara den sista också!) Tusen kramar och lycka till, jag tar jobb som er manager!

2007-05-02 @ 19:50:19
Postat av: JanBanan

Hej Borthy ! Tack för senast! Hoppas ackorden funkar! Vilken fin blogg du har !Hälsa Bandet Two att dom borde skicka låtarna till ett skivbolag !
Hälsn JanBanan

2007-05-02 @ 19:57:36
Postat av: majjanw till Darr

Jag har hört skivan. Helbra låtar, sång och text. Ska genast kolla in sidan oxå.
När får man se er live?

2007-05-02 @ 20:53:08
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Borthy till Jan Banan!

Äntligen! Vad trevligt! Jo, tack för senast själv! Det blev lite spontan-kväll! Nästa gång får det bli mer på riktigt med käk ovh vin också! Ackorden funkar fint utom det första som jag misstänker kan bytas ut vid senare tillfälle! Hur ska vi lansera TWO? Hur går det med benet förresten? Besök mig ofta! Kram

2007-05-02 @ 21:10:13
Postat av: Borthy till Majjanw och Jan Banan?

Tja! Hur ska vi få TWO till en unplugged-spelning här hemma? Om vi alla tjatar på ordentligt kanske vi kan få till det eller så tar vi tåget över och går på deras nästa spelning vilket kan vara plan B?

2007-05-02 @ 21:14:38
Postat av: Monika

Vad tomt det är i kylskåpet här! Har någon av dina köttätande tobaksplantor varit på besök medan jag sov?

2007-05-03 @ 16:51:21
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Alltså, mina tobaksplantor bröst-matar jag fortfarande! De ska få börja med lever-stuvning och kött-soppa i nästa vecka och sedan gå på mer och mer kotletter!
Jasså, är det eko i kylen? Blir det varmkorv i mojjen då inför nattpass? Vad ska jag hitta på för käk till barnen och mej i kväll? Maken kommer ej hem, är ute på jobb.

2007-05-03 @ 17:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0