Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Okänd skum tvätterska ska hit....SKUMT!

Plantbabisar i fonstret
För någon månad sedan stod det en herre utanför matvarubutiken och bad mig svara på några frågor om städning och eftersom det är mitt favoritämne och jag är bra på det så naturligtvis lät jag mig intervjuas.
Detta ledde till att det i går kväll ringde en dam och sade att jag vunnit en skumtvätt av en valfri matta eller möbel i dag! Oj då? Vad är det för lurt med det här? Men, vad sjutton, klart folk får komma hit och städa soffan gratis åt mig om de verkligen vill! Jag kan kanske komma med lite värdefulla tips till dem... t ex vilken färg den hade från början! ( Hon dök aldrig upp på bestämd tid - synd...SKUMT!)

Här kommer något riktigt possitivt! Min kliniska blick eller ska jag säga instinkt kanske var fel denna gång! Stora grabben har inte ont i halsen längre, har bara blivit ordentligt förkyld! Yes, kanske bara en hederlig bonnförkylning!
I dag har jag 5-minutrat riktigt dundersnabbt på förmiddagen  med mycket gott resultat, nu känns det som jag har jättemycket bonustid som jag kan småpyssla med blommorna och sådant!

Nu varit i vårt näst lokalaste centrum och "låtit klippa" stora grabben och köpt ett presentkort på kläder till kusintjejen som vi ska på kalas hos i eftermiddag. ( Hon har blivit så stor nu att man inte hänger med längre vad som är inne som hon vill ha så det är bäst hon får shoppa själv fast egentligen tycker jag det är trist med presentkort...)
Jag köpte också rosor till henne och kunde inte gå förbi en busk-mini-petunia till mig själv.
Jag har faktiskt också lyckats börja plantera om mina små  vita blomstertobaksbäbisar!

En viktig grej: Såg när jag åkte förbi Statoli där jag tankar att nu är priset 11.89! Det börjar sjunka så snart kan ni tanka!
Det är bra torkväder idag, lyckats tvätta 2 maskiner. Man tycker inte man gör något speciellt men när man ser det skrivet så blir det lite småsaker på en dag ändå. Nu ska jag i duschen (jag hinner kanske tona håret?), snygga till mig inför släktkalaset!


Kommentarer
Postat av: majjanw

Mycket skumt om tvättanten!!!
Fast jag skulle inte vilja ha nån så som kommer hem och städar så. Ska man stå där och titta på???
Vilken av blommorna är min bäbis? Hoppas den som är tredje från vänster, rad 2, den är så sööööt.
Håller på att lägga in en blogg nu, där kan du se hur det går med mitt snor.

2007-05-05 @ 16:13:03
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: jada

Tack Borthy!
Säg till nästa gång du tankar så väntar jag två dagar....jag tankade idag 11.09/L....tjänade några kronor

2007-05-05 @ 17:06:27
Postat av: Borthy till Jada

Glad att du är här! Välkommen! Jag lovar att meddela när det är dax! Känner jag Don H? Grattis till dina 11.09 kr/l. Det kan ju bli en tävling kanske? Man måste skaffa bildbevis!

2007-05-05 @ 21:41:39
Postat av: Borthy till Majjanw!

Ja, det skulle ju vara lite omväxling att titta på när någon annan städar...
Jag vet inte om jag skulle ha någon större nytta av en städerska, det är ju det ständiga plockandet som man vill slippa, att 5-minutra tar ju inte så lång tid! Jo, den lilla 3:e i rad 2 från vänster är din!

2007-05-05 @ 21:44:29
Postat av: Monika

Tvätta kan väl nån "tant" få göra, men städa vill jag nog helst göra själv. Fönsterputs kan jag däremot tänka mig att nån snygg hunk kan få pyssla med. Det är ju inte nåt vidare lämpligt jobb för min stackars onda axel.
Här är lugnt, men fullt på sal 3 där jag är.

2007-05-05 @ 23:00:32
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0