Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Om väder och nyheter....


Det blev inget regn och åska tror jag? Jag somnade! Man kan inte ens lita på sin erfarna kärringkropp? Måste betyda att jag inte är där än!
Man får fortsätta lita på Polman och Tone....... Men hur ska det gå? Jag kollar ju aldrig på TV och om jag läser en Metro så är den alltid några dagar för gammal.....
Jag måste börja skärpa upp mig, läsa mer tidningar. Vi prenumererar ju på både Svenskan och DN men det känns som så många nyheter och elände att jag på morgonen inte vet var jag ska börja????
Jag har ju nog med att hålla koll på almanackan, att alla kommer iväg dit de ska och med rätt grejjer! 
I min dröm dricker jag morgonkaffe djupt engagerad i morgontidningen men jag är inte där än! Nu skynda skynda! Till tandis en sväng med stora grabben, ska kontrolleras inför tandställning!

Kommentarer
Postat av: majjanw

Gör som jag: sätt ett ett finger i luften och känn vart vinden blåser och följ sedan den....

2007-05-25 @ 10:57:18
Postat av: Pensionären till majanw

Att Du inte blev meterolog ! Så kunde jag har varit dej behjälplig med att förutse regn och åska! Man är ju kärring.FNISS!

2007-05-25 @ 14:42:19
Postat av: Borthy till majjanw och pensionären

Majjanw kan aldrig bli meterolog. Jag tror att ett kriterium för att bli det är att brösten ska sitta under armarna...minns ni Åsa Bodén? Tror inte du pensionären är tillräckligt kärringaktig för att hjälpa till heller än!

2007-05-25 @ 14:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0