Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

"Orderbekräftelse"

  
Egentligen vill jag inte skriva något alls som gäller jobbet men jag tror inte att den som utfört det jag nu tänker beskriva i "förklädda ord" har något emot att jag skriver om det här, hon skulle förstå hur mycket jag uppskattar!
I dag fick vi en "order-bekräftelse" på jobbet! Det är bekräftelse att vi skött en order väldigt bra, att kunden är mycket nöjd.
I bland får vi  det, i speciella fall, t ex en tårta men den här var ord. För oss och mej jätteviktiga ord!
Det var ett år sedan vi utförde ordern som nu bekräftades genom ett brev till oss med så mycket värmande och tacksamma ord och där flera av oss blev omnämnda till och med med namn, efter ett år! 
Jag var en av de omnämnda och det kändes som om tårarna steg upp i ögonen... jag blev mkt rörd och glad. Hela det skrivna  kändes naket sant och det var så fina ord direkt från hjärtat till oss! Bland annat stod det att jag gjort lååååångt mer än man kan förvänta sig och att jag var en heder för yrket! och det stod också: Borthy, du är så himla bra på att vara dig själv så sluta aldrig med det!
Jag antar att alla förstår hur sådana ord värmer länge.

Kommentarer
Postat av: majjanw

Shysst att han använde namnet Borthy :)
Närå,sug åt dej berömmet likt en knökatorr disktrasa som torkar upp en omkullvält kattskål fylld med vatten!

2007-05-16 @ 22:06:56
Postat av: Monika

Man blir alltid lika glad varje gång man får bekräftelse på att man levererat till belåtenhet. Klart du är bäst Borthy! Det visste vi ju redan. :)

2007-05-16 @ 22:25:04
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Jada

jag läste brevet o fäälde en tår...blev otroligt stolt över att jag känner en sån underbar människa somn dig! Sug i dig allt beröm.
Du är bra!

2007-05-17 @ 01:15:51
URL: http://jada.blogg.se
Postat av: momodou B.

Jag håller med,Man blir glad om man får sånt fint bekräftelse.Ta på dig.Du är värd det.

2007-05-17 @ 11:30:28
Postat av: matt-ass

Klart att du får beröm när du är en så underbar människa. Själv tycker jag att det är ett privilegium att få arbeta med en människa som är så duktig som du Borthy.

2007-05-17 @ 14:20:57
Postat av: Limpan

Hej
Det är superbra omdöme tycker jag; 'du är bra på på att vara dig själv'
Så många människor försöker ge sken av att vara något annat än dom är, försöker spela en roll. Men du är rak och ärlig och utstrålar värme och medmänsklighet. Fint att du får uppskattning för det.

2007-05-17 @ 18:18:51
Postat av: Borthy till ALLA!

Vad ska jag säga? Jag skrev igår att jag var så tacksam och glad över det brevet vi fick, det var inte menat som skryt eller att jag suktade efter mer! Jag var bara så uppriktigt glad för det! Det ni nu skrivit är 1000 gånger så viktigt för mig och jag vet helt enkelt inte var jag ska ta vägen????? Mitt hjästa svämmar över och livet känns meningsfullt fullt ut!

2007-05-17 @ 19:36:33
Postat av: Andreas

:) Dutt på dig! Du var dagens hjälte och värd alla sköna känslor i världen.

2007-10-23 @ 22:15:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0