Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Pip pip pip...mitt i natten...

I går kl 19.00 infann vi oss på skolan och barnen spelade i grupper upp teatrar som de själva skrivit. Målet med detta förutom att det är roligt var att lära sig se sig själv i leken utifrån med någon annans ögon, att medvetandegöra sig själv om sitt sätt att uttrycka sig i ord och gester och att lära sig lyssna på varandra. Helt otroligt bra skola vi har till barnen!

Vi fick många glada skratt och barnen var jätteduktiga, mycket underhållande!
Sen blev det kväller och dax att gå till sängs. Hade jättesvårt att somna. Precis när jag slocknat väckte först ena pojken mig för att få sällskap till toa och sedan den andra när jag somnat igen. När allt lugnat sig ville katten Z visa upp sitt senaste fynd, en mus som han lekte med under vår säng, pip pip pip! Mysigt! Hela familjen vaken igen! Inte undligt att man är lite trött?

Nu  är jag på Firman ska snart luncha med x-chefen i matsalen. I eftermiddag ska jag inte missa Yogan, nu är jag på gång igen!


Kommentarer
Postat av: Pensionären.

Jättetrevliga bilder att se på skådespelarna, särskilt EN av dom.
Det måste vara jobbigt det där med Z. Vad händer om ni stänger till kattluckan på kvällen som vi gör när våran Röding kommit in. Har även en vit skiva försatt i balkongdörren på insidan så han förstår att det är bara att hålla sej inne. Våran Röding har kommit hem två gånger med byte, men blev utmotad med en gång och har hittills aldrig kommit hem med flera byten. Han upplevde nog sin matte som inte riktigt klok dom gångerna kan jag tänka.Hård röst och konstiga rörelser..........

2007-05-30 @ 19:23:31
Postat av: majjanw

Ja borthy, varför inte sätta z bakom galler på nätterna. Fotboja och kedja runt halsen? Bind också ihop tassarna alla fyra med ståltråd. Sätt på han en svart luva .... :)

2007-05-31 @ 05:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0