Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Pizza i stället för hemlagat. Hur tänker man då?

Barnen är hemma och är sjuka. De är riktigt genomförkylda och inte ens jag kunde förtränga det längre. Jag vill ändå inte tro att det finns streptokocker inblandade denna gång..??? (Väntar med vårdcentralen tills i morgon... )
Maken och jag pusslar med tiderna så vi båda kan jobba, det brukar som oftast fungera bra efter passbyten och flexibilitet men det blir lite körigt de dagar han jobbar i Norge, det är ju lite längre resväg då...

Jag fick i den där hårtoningen igår men ingen märkte något som vanligt men jag själv kände att jag hade en riktigt "bad hair-day" efter detta men det var väl ett för tjock lager toning som låg kvar som en tung hinna över hela håret och tyngde ned... (Heroine-chic som en arbetskamrat har kallat mig när jag haft den frisyren...)

image142
Jag hade en jättesmarrig matlåda med mig till jobbet igår, det var hemmagjorda pannbiffar, sås och potatis! 
Plötsligt blev det löst snack om Pizza-beställning till middag och vips var jag först på listan att beställa en skönt flottig vitlöksdrypande pizza i stället och drog med de andra i fördärvet och fallet! Vilken karaktär jag har!!
Ja ja, den som väntar på något gott...nu har jag ju kvar min goda matlåda till idag! ( Den uppmärksamme ser frånvaron av grönsaker i matlådan men va tusan, det får man ju i sig jättemycket av alla de dagar man tvingas äta sallad till mat på jobbet, eller hur?)
image145image146
Jo, jag märker själv att mina tankar börja gå mer mot diet, jag har börjat bli ett mat-vrak igen (inte i ordets normala betydelse utan ett vrak vad det gäller valet av mat).
Tror att jag snart är laddad att börja en hälsokur, detox av socker och onyttigt men det är ju så jobbigt, jag blir så jäkla manisk när jag äter sådär hälsosamt, blir för pigg...

image143 Ps. En vän från "ett annat land" frågade mig om mannen i mitt inlägg från igår var min make!! He he, undrar vad Persbrant skulle tycka om det.... alltså, att han inte är så direkt känd över grannlandsgränserna menar jag!

Kommentarer
Postat av: Mrs W

Hej söta Du tack för Dina värmande ord.Känner mig inte så vacker just nu utan ser ganska sliten ut kanske borde köra en toning jag med...... Du är ju alltid så snövitsvacker med ditt glänsande hår. Är barnen sjuka igen, vi var hos vårdcentralen förra veckan igen med vår stora och då var det början till öroninflammation.....man undrar vad det är som kryper runt i skolan...vill vi veta????
Hopppas de kryar på sig inför färden till "paradiset". Än en gång tack för härlig läsning och fina bilder kram Mrs W

2007-05-08 @ 16:42:40
Postat av: Mat-as

Har varit lúngt på jobbet idag. Har lite tid att läsa din blogg igen, istället för vetenskapliga artiklar som är sååå spännande att studera. Ang min vackert brunfärgade rygg, blir den så när man går halvnaken i trädgården. Ena grannungen kom fram och frågade varför jag gick runt i kalsonger när jag klippte gräsmattan. Jävla unge kan inte se skillnad på kortbyxor och stringkalsonger, och går narturligtvis alltid i stringkalsonger. Man kan undra vad ungens föräldrar har för syn på nakenhet, men det är klart att inte alla kan tror att jag är djupt religös.
Dax att ta en kopp svart kaffe, så man orkar med em...

2007-maj-08 @ 15:01

2007-05-08 @ 17:14:14
Postat av: Jada

Jag blir oxå manisk av hälsosam mat, gud vad vi är lika! Det är bättre o trycka i sig lite "skit" ibland o vara lite slöare (läs normal).......Du har alltid ett vackert hår "heroine-.chic" vem har amge o säga så om ditt bruna svall!

2007-05-08 @ 18:26:55
Postat av: Borthy till Mrs W

Hej Bruden!
Jag tackar tillbaka för dina fina komplimanger! Det lät på dina ord som om du var smått sliten men det kan inte var sanning! Du ser ut som en stor sol nu i och med nya jobbet och att du är lycklig! Trött är en helt annan sak! Jag är så glad för din skull! Om du är ett vackert sidentyg så är jag en disktrasa i fräshhet... men va fan, en disk trasa kan ju vara guld värd när den är ok och inte luktar skunk! Eller hur? Vad ska man hitta på med ungarna då? Tror du på streppisar hos mig även denna gång? Orkar inte gå en rond till med AT-bruden... De kommer i varje falll inte banga Paradiset.

2007-05-08 @ 23:06:15
Postat av: Borthy til Mat-as

Tror omöjligt att vi kan ha varit på samma arbetsplats idag, jag fick nämligen slita hund även om det inte rörde dina och mina specialintressen denna gång, jag fick köra ett sidospår så att säga! Först och främst vill jag påtala att jag tror man kan vara djupt religiös och ändå klä i och gilla att bära stringunderbyxor men där tar jag in min sakkunniga Monika och frågar???
Varför fick jag inte se brännan idag? Blev tvungen av diskretion att ändra lite i dit inlägg faktiskt, hoppas att du inte misstycker. Ang dina grannar: Har du valt dem? Vilken syn på skönhet? Kan ju inte vara möjligt! Kan man sätta socialen på dem att de uppfostrat barnet på detta sätt? Blev du tvungen att dricka kaffet för att du visste jag skulle komma och härja på em?
Är glad att du härjar i min blogg! Må det fortsätta! Grattade jag dig på din födelsedag? Om inte så gör jag det nu! Grattis! vad fick du i present? Om du vill kan jag sjunga in en kassett med Taube till dig som du kan lyssna på i bilen t ex?

2007-05-08 @ 23:24:01
Postat av: Borth till Jada

Finns fasen ingen hejd på likheten! Jag använder också skräpmat som Litium i min bipolära sjukdom! Lite skräpmat om dagen håller doktorn borta från själen! Han som myntade Heroine-chik om mig "rimmar på" kalsong men jag gillar honom ändå,det var sagt med kärlek det vet jag och det stämde, jag såg riktigt dräggig ut då mitt i natten efter all dans i Ramis!

2007-05-08 @ 23:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0