Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Poliser ska se ut som poliser ska!

image190
Ja vid det här laget vet ni ju min känsla för poliser.... De närmar sig mig på alla möjlig och omöjliga sätt dygnet runt... och är även förklädda av och till!
I går natt, på morgonkulan kom 2  "poliser" till mitt jobb i ett ärende. Jag öppnade dörren för dem (ja, de sade i porttelefonen att de var poliser) men de var 2 förklädda ungdommar som stod där när jag öppnade!
Alltså....måste man inte vara vuxen för att få bli polis nu förtiden? Jo, de var jättetrevliga och söta, en pojke och en flicka men de kändes ju inte som man fick den rätta "polis-respekten" när man såg dem, den jag brukar ha!
Hmm... det här kanske inte säger så mycket om deras ålder som om min....fasen, man börjar bli gammal när man känner man kan vara morsa åt poliser!
I kväll när jag åkte till jobbet blev jag "inringad" av 2 splitternya midnattsblå Volvo V70 med tonade rutor och xtraljus bak för snabb backning! Vilka tror ni det var???? Civil-Pecka naturligtvis! ( De svängde dock av efter ett tag och lät mig åka i fred till jobbet.)

Killen på Statoil som bestämmer bensinpriset och ändrar skyltarna var ledig även idag, priset var inte ändrat: 11.49 kr/liter.

Mina surt hopsparade kattmatsburkar fick igår äntligen komma till nytta! Maken hade ju borrat hål och klippt mönster i burkarna och lagt i ett fint plastpapper i dem så de blivit fina lyktor. De hade ställt alla (massor!) av burkar i en ring runt hela hajklägret mitt i skogen där de hade eld och tält och vid kvällningen tänt värmeljus i dem och fått till en stämningsfull kväll vid lägerelden med gitarr och mys för 17 barn. Maken var vid liv vid hem-komsten och nöjd över bra hajk men matt på att ha hört orden "fett coolt" och "fett nice" tok-ofta!

Nu har det hunnit bli måndag och nu är jag inte längre lika taggad att börja GI-attack längre.
Känns ju som jag borde men jag gör ett mellanting: Slutar med godsaker och byter ut allt vanligt bröd mot svart sockerfritt bröd och resten bara fullkornsprodukter av kolhydraterna. Ska börja motionera bättre också så löser det sig, jag har varit slapp, slö och likgiltig ett tag men nu får det var nog!
                                                                               .image189

Kommentarer
Postat av: majjanw

Vissa joggar sin morgonrunda så här på morgonen, jag tar min bloggarrunda istället!!
Gomorron föresten, men det är väl snart gonatt för din del. Kaffe o bulla på Torsdag?
Fett nice att se så mycket poliser på en o samma dag, det skulle jag inte ha något emot. Vad kan jag göra för ett litet oskylldigt hyss så att de kan komma...

2007-05-14 @ 07:13:23
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Pensionären

Man ställer sej förstås frågan: Vad vill dom två "söta" ungdomarna då som ringde på mitt i natten? Stog dom bara där och såg rara ut? Hotade dom dej inte ens med kniv eller nåt? Ville dom komma in? Var tjejen på "smällen" och snabb ville in och föda? Du måste ju tala om hur Du blev av med dom. Jag blev jättenyfiken och så berättar Du ingkentingken.
"Den söta katten" är fortfarande här på altan och våran lilla Röding verkar vara rädd för den. H u r ska det bli när åker till Wanja? Morbror Gösta och Elsie får ställas på vakt.

2007-05-14 @ 08:27:02
Postat av: Borthy till Majjanw

Önskar att jag i varje fall joggade en bråkdel av tiden jag bloggar!
Nä, kaffe och bulla blir det inte på torsdag, jag jobbar fm. du ska komma hit på middag och vin på torsdag kväll så ska vi blogga! Kram

2007-05-14 @ 19:01:15
Postat av: Borthy till pensionären.

Inga konstigheter egentligen att de ränner poliser på jobbet, i bland brukar de komma och "överräcka" order till vår firma, eller kolla ursprungs på order som kommit till oss där vi inte riktigt kunnat hitta avsändaren och sådana saker.. ja, de brukar mest se snälla ut och få lite kaffe när de dyker upp! I bland vill de skydda oss mot bekymmersamma orderförsändelser... men det har vi oftast bra metoder för att göra själva!
Just den här tjejen såg inte ut att vilja leverera några småttingar den här natten, inte ens en polis kan se så oberörd ut av pågående värkarbete tror jag! Tror de gick sin väg spontant, jag vet inte riktigt, var så trött då på morgonkvisten...
vems kan katten vara? Inget nummer i örat? Om den har det, gå in på kennelklubbens hemsida för mer info.

2007-05-14 @ 19:09:15
Postat av: Monika

Katt? Var bor pensionären? Nära Borthy? Jag vet någon som "tappat bort" en katt i närheten av hennes bostadsort.

2007-05-14 @ 20:50:26
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Pensionären till Monika

Vi bor 2 mil väster om Gnesta i Stjärnhov.Katten är kvar och nu har krig brutit ut här för att få bort den enär den tagit öve mer och mer. Nu är det blomvattenspruta och vattenbalonger som börjat gälla.

2007-05-15 @ 09:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0