Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Tror det kommer att bli en riktigt trevlig dag idag!


Vaknade kl 03.00! Det här är priset man får betala att jobba 3-skift, man vaknar mitt i natten och just nu är jag sugen på en stor kraftig middag! Ja, nu är väl klockan framemot 5-tiden och frukost åt jag ju klockan 03.00!
(Hur som helst så gilllar jag att jobba de här nätterna och de ger betydligt mer ledig tid och visst lönelyft att jobba 3-skift, för er som inte förstår varför man utsätter sig för det här).
Jag har en trevlig innehållsrik dag att se fram emot nu. Först gäller ju det vanliga "hela familjen vaknar/väcks-grejen" = frukost, dusch plocka ihop allt de ska ha med till skolan och i väg till skolan.
Sen ska jag lämna in bilen för 2:a gången för avgassystem-byte! (Hoppas det finns något som heter 2:a gången gillt för jag har faktiskt inte lust med detta en 3:e gång!)
Direkt därifrån in till stan för att vara hos tandläkaren för att få det där hålet lagat kl 09.00. Min tandläkare och hans sköterska och tandhygienist är så otroligt trevliga att det känns som bara ett nöjje att gå dit, jag är där några gånger om året men det är ett ganska dyrt nöjje.....
Bör väl vara klar till dess affärerna öppnar så sen planerar jag kolla runt lite i affärerna till min gode vän  får gå på lunch från sitt jobb så då ska han och jag prata om livet, äta något så länge hans jobb och flextid tillåter!
Efter lunch blir jag förhoppningsvis drygt 3000 kr ännu fattigare när jag hämtar ut nypimpade Mazdan!
Eftermiddagen och kvällen kommer att spenderas på skolan där det årliga uppskattade evenemanget "kulturkväll" går av stapeln! Barnen har tränat på danser och uppträdanden hela terminen och de har haft specialarbeten, teman som det här året har varit "bygga bo" och de kommer att presentera sin alster för oss föräldrar och släktingar. Stora sonen har fått en huvudroll i något som ska spelas upp och han har många repliker, inte verkar han nervös för det, nej då. den här skolan är helt enorm, ger alla barnen självförtroende och självkänsla! Jag ser fram emot dagen men kommer nog att vara lite trött när det är dax att läsa Harry Potter för barnen i kväll

Kommentarer
Postat av: majjanw

Jag kommer sitta längst fram i publiken ikväll!!!!!

2007-05-15 @ 05:54:58
Postat av: Borthy till Majjanw

Vet inte om du kan se set än, det har inte ändrat sig i bloggen än men jag har bytt stilmall nu, gjort helt egen på prov, kunde lägga in bakgrund äntligen! Bloggen är inte längre skrikigt rosa! kolla senare1

2007-05-15 @ 06:07:52
Postat av: Monika

Varför sitter du där ensam och är hungrig? Du borde kommit hit med lite nattamat till mig. Jag är alltid hungrig och speciellt glad blir jag om jag får sillbullar med korintsås.
Hoppas du får en trevlig dag i stan! Min dag är också fulltecknad, men liiite sömn måste jag ju trycka in nånstans mitt i allt.

2007-05-15 @ 06:20:55
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: Kul att du är så tacksam för hjälpen du fick av mig!! Kul att det dessutom funkade!! Kom ihåg att tecknet ; måste vara med efter url-adressen och parantesen. Hör av dig om du behöver mer hjälp!
Vad fint du har gjort det här!!

2007-05-15 @ 06:23:52
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Jada

Underbart snygg layout på sidan nu!
Du är jätte duktig!

2007-05-15 @ 07:15:26
Postat av: Cyberspunken

Tjohooo!! vilken rivstart du har på dagen :) att ha en dag som börjar klockan 03.00 med att man är sugen på middag!!*frustar av skratt* känner igen det från en kompis som jobbade natt på Eriksson.. när alla var hemma och åt frukost så åkte hon hem och åt middag, men det var slitigt att leva så... Ja jag har barn hmm ett barn och en vuxen fast han är mitt barn =) en dotter snart 15år och en son som fyller 20 i höst... samma dag som mig jag fyller det onämnbara hihi... Lycka till med allt du ska göra idag avgasrör och tänder etc...

2007-05-15 @ 08:25:54
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Jada

Snälla Borthy kan du inte tanka snart? Min tank är på reserven......haha

2007-05-15 @ 08:47:07
Postat av: majjanw

Ser att jag jobbar torsdag, men dock ledig i helgen, är du?

2007-05-15 @ 08:54:47
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: tlh

Inte bara Mazdan blev väl pimpad idag. Vilken kul bloggutseende du har fixat.

2007-05-15 @ 12:11:41
Postat av: Junitjej

Svar till Borty: Inte mår jag bättre, utan snarare sämre. Min röst har varit otroligt hes idag. Imorgon stannar jag hemma. Kan inte i läraryrket arbeta utan någon röst. Angående din blogg, så kanske du har missat att göra mellanslag någonstans i koden, eller så har du kanske missat tecknet ; någonstans. Jag vet inte riktigt vad det kan vara för fel.
Om du litar på mig, så kan du ge mig dina inloggningsuppgifter (användarnamn + lösenord), så kan jag kolla vad som inte stämmer.

2007-05-15 @ 20:06:16
URL: http://www.junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0