Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Handväskinventering.

                        
I går kväll spred sig paniken genom min kropp! Låter allvarligt tänker du nu men så farligt var det kanske inte. Jag kunde inte hitta mina nycklar, mina hus- och bilnycklar!
Jag brukar alltid ha perfekt koll på var jag har sådana grejjor och därför blir jag så jäkla ställd når de plötsligt inte ligger där jag med ryggradsreflexen placerat dem, i min handväska!

Jag kunde inte för mitt liv hitta dem i väskan vilket ledde till en ofrivilllig inventering av väskan.
Jag vände den slutligen upp och ned ut över hallgolvet! Hur mycket som helst får plats i min handväska och hur mycket som helst ansamlar sig där!

Jag höll säkert på i 30 minuter och sorterade alla papper och allt skräp som gömde sig där i och visst, jag hittade min stor nyckelknippa!

Alla "viktiga" paper som jag samlat i hop stoppade jag i en ICA-kasse och tog med mig till jobbet i morse och körde i tuggen, inte ett enda papper från handväskan var något som måste sparas!

I kväll ska jag nog gå en rond mot kvittona i plånboken också!

Kommentarer
Postat av: amonym

hu inte kul att inte hitta nycklar eller plånbok. Men måste säga att jag är en rutinerad letare, har en viss förmåga att byta väska o jacka o ställe jag lägger saker på=) Men det brukar ordna sig!
kram

2007-11-16 @ 15:42:10
URL: http://amonym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0