Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Lördagen i ett nötskal.

Jag har mått helt okay idag men kanske lite svag i musklerna och lite lite klenare än normalt, som om man sprungit ett lopp eller så? Inga sviter av nattens bravader.
Enligt min teori var det helt och hållet ett vagal historia! En kollega sade att hans fru ofta får det t ex på dass och att han ofta plockar upp henne svimmad från dassgolvet...

I går fick jag hämta Golfen på verkstan så det blev en promenad i snöblandat regn och blåst tilll pendeln och sedan en längre sträcka från pendeln tilll verkstan. Där stod den lilla pärlan och blänkte gul och fin men framför att hel!  Mannen som gav mig nycklarna tillbaka sade att hela härligheten hade gått på 15 000 kr för grannens försäkring.

Vet ni vad det absolut värsta var? När jag kom hem sedan mötte jag grannen och gissa vad han sade: Om du bara hade parkerat lite längre in på din tomt så hade det här aldrig hänt!


Vad svarar man på det? Jag stod helt inne på min tomt, inte så mycket som en decimeter är utanför staketet! Jag valde att le och säga att ja, det borde jag ju ha gjort!
Tjänar inget till att ta farväl av varandra med ett bråk då han ska flytta nu och är väldigt trevlig men...

Det blev heller ingen källarstädning i går efter att jag hämtat bilen och varit och storhandlat, jag hamnade i soffan med övriga familjen.

I morse däremot tog jag en liten men kraftig attack på 2 köks-skåp. Jag tyckte det var nyss jag städade ur dem troligen var det 2005 för jag hittade "ett par saker" som hade gått ut 2005 och jag tror knappast att jag skulle ha ställt tillbaka gamla grejjer i skåpet om jag städade dem så grundligt!

Jag hittade t ex ett paket brun farinsocker som nästan var helt tomt och hade gått ut 2005! För det första? Hur har jag lyckats göra av med brun farin? Varför hade jag det hemma och vad använder man det till? Vad har jag använt det till och varför hade jag kvar ett nästan tomt paket?

I kväll har det varit jobbarkväll på Firman med betoning på kväll med etiska diskussioner.
Vi var alla rörande eniga om vad som är viktigt i livet och vi kanske tänker och agerar banbrytande?
Hur som helst beslutade vi oss för att strunta i regler och endast tänka empati och medmänsklighet.
Alla var beredda att gemensamt stå upp och slåss för saken.

Kommentarer
Postat av: Pensionären.

Hmmm? Krafs,krafs i huvudet! NÅGOT fel är det väl ändå om man går på dass och sen "svimmar"? Ingen ursäkt att din kollegas fru svimmat på toan. Det är väl för fanken inte normalt! Å sen t.o.m. ha känning DAN EFTER att man gick upp och kissade natten innan? Fortsatt krafsande i huvudet och tummen ner!

2007-11-25 @ 08:48:38
Postat av: Monika

Köp genast hem brun farin igen! Det ska vi ha till vårt irishcoffe. Annars är det väl mest i pepparkaksdegen man använder det.

Du är för snäll mot grannen! Han är fullkomligt oansvarig och farlig i trafiken. Hade det varit min granne hade jag gjort en polisanmälan. Han ska inte köra bil! Nästa gång kan det vara ett barn han kör på.

2007-11-25 @ 09:10:54
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: A

Vad trist att grannen sa så.....Det var jätteduktigt av dig att inte säga något fult...Vet inte om jag klarat det:)Jag är också så där dålig på att städa i köksskåp...Skönt att man inte är den enda... Ha en riktigt fin dag.Kram

2007-11-25 @ 10:55:30
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Socrate

Hej Borthy! Känn ingen ångest över att du inte städar köksskåpen ofta nog. För några år sen hade vi köpt en bingolott till uppesittarkvällen, dagen innan juafton och var klara med julstöket så vi skulle kunna sitta och mysa lite framför burken och kryssa lite. När stunden var inne var det bara ett problem: Lotten var borta. Utraderad från jordens yta! Totalt upplöst i intet! Trots intensivt letande
flera gånger om fram till trettondagen hittades den Ej. Tiden gick och när det så var dax att julstäda kylskåppet inför nästa jul hittade jag bingolotten sittande bakom en massa specerier i ett av dörrfacken. PINSAMT är bara förnamnet !!!
Nu är detta preskriberat och man skrattar åt det men...lite röd om kinderna blir man ändå.

HA EN SKÖN SÖNDAG önskar vännen Socrate
PS. Förstår att du blev mållös av grannens kommentar

2007-11-25 @ 11:20:22
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: britten

Ja att man över huvudtaget kan komma på tanken att säga något så dumt är bara trist och beklagligt..och jag tycker du är en mycket klok människa som valde att hoppa över kommentaren och tog det med ro...skönt att du mår ok..
kram

2007-11-25 @ 13:06:54
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Camilla

Hoppas du mår bättre i dag vännen! Du måste ta hand om dig! Hoppas din teori om att det kan bli såna reaktioner efter mötet med livscoachen stämmer!
Angående grannen skulle jag nog inte kunnat hålla tyst där... vilken kommentar!! Han har inte ens sagt förlåt, eller? Han måste sakna minst en skruv.
Jag som är av den hämdlystna typen skulle nog smyga dit en mörk natt och skära sönder däcken på bilen eller så... eller i alla fall pysa ut luften ur ett däck...
Nu är jag på jobbet igen, styrketränad och klar - en härlig dag här med andra ord. Hoppas du mår lika bra!
Kram på dig!

2007-11-25 @ 13:29:54
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: amonym

haha! Grannens kommentar - obetalbar! Och ditt svar är värd VÅÅÅÅÅÅGEN good on you!!!!
Visst är det spännande att städa skåp och garderober.... sååååå
många saker man har! Och till vad? I-lands problem.....
kram

2007-11-26 @ 10:31:15
URL: http://amonym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0