Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Med foten i pottan!

Ja, vad ska man säga? Där satt jag allt med skägget i brevlådan och hade sålt min bästa älg!

Var så rackarns trött i morse. Efter dusch och snabbfrukost som förflöt enligt planen så var det dax för påkädning. Det gick bra inledningsvis men när jag kom till ytterkläderna började det krisa ihop sig.

Jag fastnade med stövelskinnet i dragkedjan halvvägs upp på benet så att det blev totalstopp! Kunde varken få den nedåt eller uppåt ens med så mycket våld jag kunde frambringa!
Den satt fast!
Jag började bli sen och jag fick helt enkelt åka till jobbet på det här sättet, fångad i stövelns fasta grepp men endast halvvägs stängd upp på benet!

När jag kom till jobbet attackerade jag första bästa kollegor för hjälp och det blev en brottningsmatch med en hel del svordommar innan jag befriades utan att vi behövde klippa upp stöveln!
Bra start på dagen!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: maria

Hon satte foten i en stövvel o kunde inte komma loss..

2007-11-01 @ 09:45:38
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Socrate

Tror att det behövs oändligt mycket mer motgång för att rubba dej, Borthy. Sån positivitetsivrare som du är. Inledningsmeningens ordspråk var en höjdare "skägget i brevlådan och hade sålt min bästa älg!" har faktiskt aldrig hört det där med älgen innan men det gjorde ju att man fattade att läget var totalkritiskt. med sån start kan bara resten av dagen bli helbra. Detta önskar vännen Socrate!

2007-11-01 @ 10:13:09
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Think Twice

Gud så förargligt...
Jag och blixtlåsar går inte heller speciellt bra ihop;(
Vet inte hur många blixtlåsar i mina jackor som fastnat halvvägs, hade det bara stannat där..hade det varit bra...men tramat det fortsätter även i byxor som en slags *epidemi*
Det måste vara så att det är sämre kvalité i blixtlåsar nuförtiden!
/Får hoppas din dag slutar bättre än vad den börja!
/Kramen

2007-11-01 @ 11:01:40
URL: http://blueblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Usch vilken dålig start på dagen! Börjar det jäklas brukar det hålla i sig hela dagen, i alla fall för mig. Hoppas dagen blev bättre och du - ta det lugnt med blixtlåset när du ska hem igen. Hrm... undrar om det är samma stövlar som jag har, de svarta från Din Sko... ska vara superförsiktig med mina i så fall, så att jag inte behöver halta omkring i en halvuppdragen stövel... hi hi...
Tur att kollegorna ryckte ut och räddade dig!
K R A M

2007-11-01 @ 11:52:30
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Britten

ja men det är ju helt hopplöst det här med stövlar och dragkedjor..min stackars gubbe har fått rycka in många gånger när jag fastnat ..och alltid när man är som värst stressad också..
hoppas det blev en bättre fortsättning på dagen..

2007-11-01 @ 13:32:09
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Andreas

Fick just en ny fobi :). Det där skulle ju kunna hända när man provar nåt i en affär. Vad gör man då? Jag tar den här stöveln. Behöver ingen påse jag tar den på mig med en gång.

2007-11-01 @ 21:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0