Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Gränsfall lite körigt!

Har nästan varlit lite körigt i helgen! Vaknade inte förrän efter 9.00 i går morse. Maken var väl då sedan länge ute och byggde på huset, vilken kämpe, högsta betyg för det!

Fixade frulle till familjen och städade i köket, lade i någon tvätt.

Sedan bar det av på akututryckning till Kungens Kurva för att köpa present till minsta grabbens kompis som skulle ha kalas kl 14.

Var på Toys R us när det öppnade 11.00.
Direkt därifrån till City gross för att storhandla. 11.45 var jag klar och gasade hem för att hämta lilla grabben som skulle vara på fotbollsträningen kl 12.00.
Jag hann!

När jag lämnat honom blev det plocka ur diskmaskinen och hänga tvätten sedan in i duschen! Befann mig ånyo på fotbollsplanen 12.59 för att hämta lillkillen.

Väl hemma igen gjorde jag den kullinariska lunchen "Gorbys Piroger" snabbt som blixten till familjen och stora grabbens kompis.
Fönade håret och satte mig i bilen för att äntligen få åka till jobbet och PUSTA UT!

Jobbet var lite inne på samma spår som hemma denna helg, att ingen skulle tycka det var långtråkigt så jag hade faktiskt full tupp även där!

Plötsligt var det kväll igen. När jag kom hem vid 22-tiden sov alla så då satte jag mig vid datorn för att betala räkningar...lite sent.
Sov dåligt i natt, vaknade massor av gånger, usch vad trist det är.

Always look at the bright side of life!
Nu en kopp kaffe och slå en pling till en väninna innan jag kan koncentrera mig på att berätta vad jag sysslat med idag!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0