Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Livet är faktiskt inte oändligt...


Det lät som en deppig rubrik men det är faktiskt bara ett konstaterande.
Jag var hos min själsliga  PT, livscoachen idag och det var som vanligt omvälvande och stort att vara där hos honom en timme.
Han och jag är i stort sätt lika gamla och han har så otroligt mycket mer kunskaper om hur jag och människor funkar! Orättvist!

Han öppnar tankar som gör att jag känner mig så värdefull och pånyttfödd, han strukturerar upp större frågor och delar av mig som jag inte ens visste att jag undrade över eller kunde tro fanns!

Hur ska man beskriva det? Det är så värdefullt!

Det är en jäkla resa som man inte kan skynda på med sig själv...jo, man kan ju förstås skita i den och stoppa huvudet i sanden för personlig utveckling men.... jag känner mig stark, lycklig,  men också helt utpumpad och förvirrad när jag går därifrån!

Att ha möjlighet att göra det här kommer vara något jag kommer vara tacksam över hela livet, att jag slipper gå så blind om mig själv, att han ger mig verktygen att se!

Efter detta vandrade jag ut i den verkliga normala vanliga världen igen.

Gick in på bokhandeln och tittade lite planlöst runt. Ville läsa något som ytterligare förstärkte välbehaget och tryggheten jag kände.
Omslagsbild: ISBN 9789172320703, Konsten att vara snäll
Hade plötsligt Stefan Einhorns bok "Konsten att vara snäll" i handen. Har inte läst den men tror den kommer vara väldigt bra.
Köpte den. Åkte hem och satte mig med en kopp Yogitea och började läsa.
Bloggregistret.se"border="0"/


Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Det känns som om jag verkligen skulle behöva besöka den där coachen i dag! :/
Kram!

2007-10-01 @ 16:53:55
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Ulla

"Konsten att vara snäll" låter som en spännande bok. Vill höra mer om den. Din coach verkar vara en människa som ställer många och kloka frågor. Jag besöker en psykolog som hjälper mig i mina funderingar över livet efter en familjemedlems hastiga bortgång i en trafikolycka. Det är då man inser att livet är förgängligt och kan ta slut fortare än man anar.

2007-10-01 @ 17:56:26
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: ejmis

Jag blir avundsjuk när du berättar om din coach, jag vill också ha en sån...

2007-10-01 @ 19:23:27
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Mikaela

Ååå vad FUSKIGT att få ha en livscoach! Det skulle jag verkligen också vilja ha. Ibland undrar jag hur långt man skulle kunna gå i lärandet om etiskt tänkande och sånt om man bara skulle omge sig med sånna människor. Hur har du lyckats hitta en sån?
Föresten så har jag den boken hemma. Den är GULD värd! Så bra! Jag har inte läst klart den men det jag har läst är så självklara bra saker. Hela tiden tänker jag "Ja! Men det är ju så det är. Självklart är det så". Jag kanske ska ta upp läsandet igen så kan vi diskutera den sen ;)

2007-10-01 @ 22:22:19
URL: http://mikaaaelaa.blogg.se
Postat av: Andreas

Nästa bok på min läslista. Ska låna den av grannen när han är klar. Det kanske kommer bloggar om den så småning om. Ha re bra! Andreas

2007-10-01 @ 23:41:09
URL: http://a5.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0