Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

1 middag hos svärmor...1 kg upp i vikt???

image696
Är det rimligt? Nu har jag skött min kosthållning extremt bra i 2 veckor, känner mig totalt broccoliserad!

Har börjat gå i rätt rikting med vikten, startade på 60,7 kg och var i lördags morse på 58,2 kg!
Känndes helt kanon då jag verkligen i små steg knallat nedåt på vågen varje dag!

Vad händer sedan?
Jo i går kväll var vi ju bjudna till svärmor på middag. jag förhandlade inte ens med mig själv utan tänkte att eftersom jag inte gjort så mycket som ett avsteg från dieten på 2 veckor så skulle jag äta och njuta av allt hon serverade ...i lagoma mängder!

Jag gjorde som jag bestämt, njöt av kallskuren älgstek men potatisgratäng och rödvin. Till förrätt var det mosserande och morotstavar som man doppade i dipp. Till efterrätt äppelpaj och vaniljsås. Kaffe och Xante.

Jag petade inte direkt i maten men jag hetsåt inte heller! Var inte drängmätt
heller, bara lagom!
Vad tror ni händer då? Vägde 59,1 kg i morse?

Hur kan det vara möjligt? Jag åt väl inte ett kilo mat? Hoppas vågen är på min sida i morgon igen, jag vill verkligen väga som mitt gamla jag, 55 kg snart igen. Vill känna mig smidig och snygg...även om ingen annan tänker på det så är det inte bra för självförtroendet när kläderna stramar! Det blir till att fortsätta njuta av broccolin! Hejja på mej!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: majjanw

Du kanske drack ½ liter rött och en ½ liter xante samt extra Skumpa skvalpande kvar i magen ?!
Nädå, det tror jag inte. Men vafan, man får väl njuta gott nångång här i livet.
Tjao Systra!

2007-09-16 @ 20:22:47
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Bim

Jag hejar på dig! Om du hejar på mig! ;-D Jag har haft fastande nu i två dagar, för jag blev så himla trött på mig själv. Har ju ätit så otroligt mycket den senaste tiden. Och ibland så tycker jag det är lättare att inte äta något alls, än att äta lagom. Så jag har kört med näringsdrycker nu i två dagar för att krympa magsäcken lite. I morgon ska jag äta (lagom) igen.

2007-09-16 @ 20:32:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Violéta

usch stackarn, vad jobbigt! vad för diet kör du på? funkar den bra, du är nöjd och så? Kanske något för mig, vill nämligen börja försöka smått gå ner i vikt, men vet inte hur jag ska
gå till väga. kramar// Vio <3<3

2007-09-16 @ 20:36:48
URL: http://freshyfashionista.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: Vem sade att det var svärmor som lagade maten? Hur har vi det med genusperspektivet? Jo, det är riktigt, det var svärmor som lagade maten. Men det kunde ju lika väl ha varit svärfar. T.ex. min pappa lagar mycket godare mat än mamma.

2007-09-16 @ 20:48:21
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Kjellinskan

Tjoho! Det var då själva f..n med vågen... men självklart måste man ju få unna sig lite gott på helgerna, annars blir ju livet heltrist...
Kram! :)

2007-09-16 @ 21:03:26
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Fair Play

Tror du att vågen är ett hjälpmedel eller ett mentalt frustrationsinslag? Mitt råd lyder:Skippa vågen! Tänk så många felkällor det finns när man väger sig idag och alla vet ju att kläder krymper i tvätten.Ha fokus på vad du känner och lev efter det. Du är pigg, sprudlande och medveten, det räcker långt. Kram FP

2007-09-16 @ 21:49:28
Postat av: pappa B

Min lilla antioxidant, det är ingen fara. BAra för att vågen djävlas lite så kommer snart siffrorna att visa 54,9 kilo. Vi skall ha ett litet snack om de fria radikalerna du och jag.
Kram

2007-09-16 @ 22:07:17
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Postat av: pappa B

En liten försynt fråga;
-Kan man få vara med och schrappbokka någon gång.?

2007-09-16 @ 22:19:43
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Postat av: Monika

Broccoli är så gott! Varje gång jag ser en bild på broccoli blir jag sugen.

2007-09-17 @ 00:44:18
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Junitjej

Vad gott med älgstek!!
Angående kodmallen, så kan man tydligen inte skriva in koder i meddelanden till andra bloggare. Kan jag maila den till dig istället?

2007-09-17 @ 06:12:32
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Junitjej

Jag ser nu att du redan har fått till en text under profilbilden.

2007-09-17 @ 06:13:08
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Jada

Du är så duktig, så ett litet snedsteg i matväg gör inget. Håller med majjanw att man måste ju leva oxå!

2007-09-17 @ 07:48:45
Postat av: pappa B

Morrn morrn vännen. 93,2 är dagens digitala siffror. Inser att jag kan närma mig 90 när det är dags för tomten att klnacka på ytterdörren. Men skam den som ger sig.
Jag tycker att du och syrran och några vänninor skall kolla upp Tjejseglingen. Tror att det kan bli riktigt bra och det kostar ju ingenting att få en segeltur och lite personlig choaching.
morgonkram

2007-09-17 @ 08:28:20
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Postat av: My

Så duktig som du varit, måste du unna dig en god middag ju! Tror att om du väger dig imorgon är och är tillbaka till de nyttiga vanorna, ja, då är kilo´t borta. Lycka till...

2007-09-17 @ 08:57:41
URL: http://myilivet.blogg.se
Postat av: Borthy svarar:

Majjanw: Hmmmm...ja, vinet drog nog upp vikten men tror att Xanten inte var mätbar i kilon...min våg har inte den nogranheten som det skulle krävts för att väga den skvätten...men det kändes ändå dagen efter så visst kan man inte helt avskriva Xantens betydelse i viktökningen!
Bim: Klart jag hejjar på dig! Du och jag har väl inte direkt stoera viktproblem men man kan väl säga att vi är medvetna kvinnor som vill sköta oss! Jag hejjar på dig och håller koll på dina Ostbågar och all din glass! Ät nyttigt nu!
Violéta: Hej och välkommen till min blogg. Jag har lämnat svar i din blogg, var där och hälsade på! Du är ju bara 14 år och jag tänker inte på något sätt rekomendera dig någon diet! Du ska inte banta! Ät nyttigt och rör på dig, din kropp är under utveckling till kvinna, skillnad är det för mig, jag är i underhållsfas innan nedrustning!
Junitjej: Ha ha ha, jo, jag blev fördomsfull av bara farten! Min far är också matlagaren i min familj!
Ang kodmallen, jag meckade lite och fick till en kopia av H4 raden och kunde där skriva in lite text... vet inte riktigt om det var så det hela skulle gå till? Men det är kul, man lär sig lite varje dag! Tack för all din hjälp! I dag var det en som för första gången frågade mig om hjälp med bloggen!

2007-09-17 @ 10:14:10
Postat av: Borthy svarar vidare!

Kjellinskan: Ja håller med du, jag sköter mig så gärna til vardags men till fest vill jag inte ens överväga om jag ska njuta av allt, vill bara göra det...men det får ju inte bli fest för ofta!
Fair Play: Du gör mig så glad med dina fina och uppmuntrande kommentarer! Tack!
Jag vet bara att jag inte har lust att bli större nu och att det är dax med råge att vända trenden! Kram
PappaB: Jag hoppas du har rätt! ;-D 93,2 är nedåt riktigt fint va? Vill minas det var 94 förra veckan?
När vi har bantat klart belönar vi oss med att börja schrappbocka tillsammans! Vi kan ta en långhelg kombinerat med spa? Tror inte jag kan segla...
Monika: Jag vet 1000 saker som jag är mer sugen på...Vad sägs om en gigantofrukost på Gula Emmet?
Jada: Jag har redan tagit en hel långpromenad av snedsteg i sommar och det är det jag försöker reda upp nu! Hoppas på en ordentlig 40-årskris snart så man går ned något gram på det ;-D
My: Välkommen tillbaka! Voll minnas att det var du som lärde mig förstora profilbilden? Skall genast göra ett besök hos dig!

2007-09-17 @ 10:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0