Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

2 kg ned sedan i måndags...

.....och fortfarande C-kupa! Japp, så ska livet vara men jag tror tyvärr det är snart övergående....alltså med C-kupan alltså, det brukar hänga i hop med det månatliga hos oss kvinnor! Snart är det lilla a som gäller!

Jo, jag vet att det sannorligt bara är vatten jag förlorat den hör första veckan men det är bra för psyket, riktigt bra, man känner att man är på gång!

Sen är det ju det här med att jag blir så jäkla hypoman när jag GI-ar, började känna av det redan igår trots att förkylningen just nu bara ökar  och trycker ned mig med slemhosta och matthet. Hostat hela natten!

Innuti huvudet börjar stark-tankarna komma, de där som säger att det är inget att vänta på, riv av all klädsel på soffan och tvätta den och när du ändå håller på så börja tvätta fönstren och fan vad snygg du är Borthy, inte alls så tokig, du måste börja piffa upp dig bruden, du har inte sminkat dig sedan innan sommaren och det är verkligen dax att du börjar unna dig lite snygga kläder i och med viktnedgången som du klarar galant! Dax att sträcka på sig gumman!

Ja, ni hör, när jag äter GI får jag hybris! Det är både skönt och lite jobbigt för det är ju inte speciellt snyggt att vara fantastisk och duktig, man måste dölja det lite!

I går kväll efter baket och kvälls-te lade maken och barnen sig medan jag blev sittande i tv-soffan och tittade på TV4film "Hans och hennes".
Har sett den förr men det var skön slappkväll. Rev sedan ur hela soffans klädsel och stoppade i tvättmaskinen. Nu hänger de på tork rena och fina, kan snart börja klä soffan igen.

I dag fick jag en extra flexledig dag då det var så många som fanns på firman och jag hade mest flex av alla. Jag kan inte fatta hur jag får ihop den? Jag kommer sist och går först men det verkar lösa sig ändå?

Nu har jag bloggdruckit kaffe och ska sätta igång med att tvätta burspråkets alla skitsmå massor-av-sidiga fönster! Grattulera mig, kommer att ta låååång tid!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: majjanw

DU ÄR SÅ DUKTIG!!!!

2007-09-07 @ 11:26:26
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Kjellinskan

Där sa du något, jag måste också tvätta soffklädseln - pronto! :)
Kram!

2007-09-08 @ 12:06:27
URL: http://kjellinskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0