Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

En riktig karl behöver inga strumpor...han behöver pilsner!

Jag vet inte var han får allt ifrån, min äldsta son A! Han serverar mig rubriker och citat i strid ström! Ovanstående rubriks ord kom ur hans mun nyss när jag bad honom klä på sig!

image642
Det är en riktigt vacker höst dag ute, så där klar och kall....som det brukar vara om en månad ungefär! Varför så tidigt kallt? I kväll ska vi ju ha gatans kräftskiva och jag är rädd att kräftorna kommer att återfrysas på faten innan vi får i oss dem!
Minsta grabben är en riktig slavdrivare med mig, han säger att jag måste baka en plåt med Morotskaka och göra Ost- och skinkpaj för det har vi alltid när det är gatans kräftskiva! (Känns som om min eftermiddag är räddad där!)

image643
Det är himla trevligt faktiskt. Vi bara bestämmer en dag varje år sedan, kl 18.00 öppnas hela gatans dörrar och ut på vägen (som vi stänger av) kommer bord, stolar, kräftor, sånghäften, lyktor och GRANNAR!
Sedan blir det fest och vi som normalt inte känner varandra så bra har blivit förnamn med varandra efter att vi började med det här för några år sedan, riktigt trevligt!

Jag somnade under filmens 2:a hälft igår...men det gjorde inget sade familjen då bara 1:a halvan av filmen var rolig, resten urkass.
Detta gjorde att jag vaknade utvilad kl 07.00 i morse, helt emot min dygnsrytm! Vaknade dock med min tjockaste mysoverall på mig och känner mig förkyld!
Fasen, jag som ska springa nästa helg! Är nu inte helt säker på om jag kan göra det.

Är dock inte så jäkla krank än så länge, gick upp, tog en kopp kaffe och rev sedan ur hela min garderob! Alltså, jag har en väldit liten garderob och nu gick inte längre den rena tvätten att stuva in! Rev ut allt och prioriterade vad som skulle få överleva och vad som var färdigt för Hedna mission. En del saker fick också permission ned i en kartong i källaren sm det nu står "sommar" på!
Tänk vad svårt det är att slänga kläder....man tror man behöver 30 oformliga tröjjor om man ska måla något eller åka på landet!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: maria

Tack för inbjudan!
Det ska bli skoj!
Kramelikram.

2007-09-01 @ 10:44:43
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Andreas

haha :D Hur gammal är denna son som säger så kloka saker? Ha kul på kräftskivan!. Jag har redan avverkad några i år. Hoppas på fler kan man alltid då jag är helt frälst i kräftor.

2007-09-01 @ 11:10:20
URL: http://duccan.blogg.se
Postat av: René

Låter jätte trevligt med kräftskiva på gatan med grannar! Jag hoppas inte det blir för kallt - men åt andra sidan... då har man ju en bra ursäkt för att ta "en lille en" :-)
Själv hade vi gäster förra helgen men kräft-knytis och i dag fångade min älste son kräftor i xxxxsjön.. Vet faktisk inte om man får det!? Alltså fiska kräftor där. Får kolla upp det.
Ett lite tips; Laga din Ost- och skinkpaj som små minipaj, så man får sin egen lilla fina paj. Ska staks lägga bild på dem vi hade på bordet - hoppas du blir inspirerad.
Ha en skön och trevlig kväll.
René

2007-09-01 @ 16:08:09
URL: http://georgeunplugged.blogspot.com/
Postat av: Junitjej

Ha det så kul på kräftskivan!!
Vad fick dig till att börja blogga? En kompis till mig inspirerade mig till att börja, men jag var skeptisk till det en början. Nu kan jag knappt slita mig från bloggen.

2007-09-01 @ 17:05:52
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Gullefjun

Hoppas ni inte fryser :)
Här blir det nog inget kräftkalas i år,
men vi har några krakar i frysen som jag å gubben ska kalasa på nån kväll.
Ha en bra kväll å tat lugnt med nubbarna ;)
Kram

2007-09-01 @ 17:39:48
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: A

Det låter verkligen jättetrevligt med grannkräftskiva:) Vilken klok son du har förresten;) Självklart får du "sno" lite kloka ord...Jag har tre barn. Två söner på 14 och 15 år och dotter på 18 år.

2007-09-02 @ 09:10:42
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: ejmis

Vilken bra idé att ha kräftskiva på det sättet, hoppas ni hade en riktigt trevlig kväll.

2007-09-02 @ 10:16:37
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0