Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Poppis på plåtverkstan!


Morgonen tenderade att börja lite stressigt...
Maken satt svettig vid datorn och funderade på hur hans dag skulle gå i hop när jag vaknade.
Plåt var tvunget att införskaffas till en del av taket och detta måste ske i dag då den skulle upp med hjälp av svärfar i morgon och ställningen skulle rivas och bli hämtad på söndag.
Svärmor och svågern fyller år i morgon och på kvällen är vi ditbjudna på kalas, presenter måste införskaffas. Maken var oerhört stressad över detta och på något underligt vis hamnade allt på mig.

Turligt nog jobbar jag eftermiddagspasset och klockan är ännu inte halv tolv och allt är fixat + att jag är nyklippt på morgonen! I bland flyter allt bara!

Frissan såg lagom trött och oengagerad ut och hon  var själv rejält risig i håret men hon hette i varje fall inte Gun och var 58 år... utan som jag trodde nyexad och max 20 år.
Vet inte hur strukturerad och noga hon var, hon rev och slet lite planlöst och klippte av ett par cm...jag överlever nog....det är ju jag och Joey Tempest som har den hör frisyren....

Var klar hos frissan 9:30 och affärerna var inte öppna än så jag fick 30 minuter på ett fik med en stor kaffelatte och några gratistidningar.

Läste Alexander Shulmans kolumn i SE och blev förbannad. Har inte läst mycket av honom tidigare men jag beundrar inte människor som han som i denna kolumn skröt över hur mycket han lurat systemet Sverige genom att aldrig betala för sig och fuska så mycket det bara gått genom åren. Fy fan!

Blev sedan uppmuntrad när jag kl 10.00 bara behövde gå in i första affären och där hittade presenter som jag ville köpa till svärmor och svågern.
Tycker annars att det är svårt att köpa presenter till ordentligt vuxna människor med bra ekonomi.....de köper ju vad de vill ha själva och går inte direkt och önskar sig saker!
Köpte också Orkidéer till dem.

Åkte sedan direkt därifrån till Högdalens industiområde till en plåtfirma! Där kan jag säga de var svältfödda på kvinnlig fägring!
Jag fick en prinsessas behandling och de visste inte på vilken fot de skulle stå på för att bäst behaga mig!
Kan inte vara ofta en tjej kommer in för att köpa några skivor plåt!

3 man hjälpte mig att spänna fast plåten på takräcket och jag behövde bara stå där och blinka vänt med ögonen!
Man kanske skulle åka runt oftare på sådana där firmor och få lite söt uppskattning och fylla på sitt måbrakonto med!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Men människa, du är ju lika effektiv som jag! :) Vilken jädrans rusch på förmiddagen!!! :) Hoppas din man läser bloggen, så att han ångrar sig lite över att han tvingade iväg dig till plåtfirman... he he... Det är ju superkul med lite uppskattning, det lever man länge på!
Tur att Gun var yngre än du trodde, du blev säkert jättefin i håret. ;)
Kramar!

2007-09-14 @ 12:29:15
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Monika

Alex S är en typisk rikemansson som tycker att vi arbetare ska betala för honom och hans likar också. Han ger prov på ett sällan skådat människoförakt i sin blogg. Märkligt nog godkände han min kommentar när jag skrev att hans fru är omogen som skällde ut bröllopsgästerna för att de kastade ris som hamnade i hennes friserade hår.
Men det är ju bara att titta på alliansens politiker så ser man ju hur de tycker att livet ska levas. Själva fuskar de som f-n och vi som sliter ska betala med sänkt sjukförsäkring, dyrare avgifter och mer kontroller. Usch va trött jag blir!

2007-09-14 @ 19:13:01
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Junitjej

Vad skönt att bli servad på en plåtverkstad! Sådana gånger och när bilen strular, då är det en fördel att vara tjej. Ha det kul på kalaset imorgon!

2007-09-14 @ 22:13:22
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0