Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Tv-kväll!

Eftersom jag var lite sliten av förkylning igår kväll så tände väninnan och jag ljus och satte oss i TV-soffan och varvade tjejsnack med TV 3. Maken och barnen somnade förkylda direkt efter middagen.
image662
Flera nya program hade start igår kväll. Först såg vi "Sjukhuset".
Vet inte vad jag ska säga om det.... (nä, men jag är nog fel människa att bedömma det?) Tror att det var filmat hos "Lag nord"?

Sen vet jag inte vad det var däremellan för plötsligt var klockan 21.00 och då började Mia Thörnbloms program.
Jag ville verkligen se det men ...jag kanske är väldigt kritisk just nu ...jag tyckte hon var lite överdriven, hade förväntat mig mycket mer, tyckte det kändes nästan lite frireligiöst!
Hon hade dessutom ett ganska jobbigt språk att lyssna på , hon avslutade programmet med att säga att saker var Ap-jobbigt eller liknande. Ap-?

Men jo, jag ska se nästa avsnitt också, varför sitter jag här och dömmer? Hon har verkligen ett bra budskap till oss självkänslasvaga människor.
Någon som såg programmet som har någon åsikt? Skulle vara kul att höra!

Sen såg vi "Ensam mamma söker". Det var lite kul men hu vad jobbiga situationer...måste finnas enklare sätt för så söta tjejer att träffa fina killar!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Vad mysigt det lät med TV, vin och tjejsnack! :) Missade all TV i går, då vi hade rörmokaren med son här från 18.00-21.00. Kikade på "Sjukhuset" förra veckan ett par gånger, tyckte att det var helt OK då. (Lite kul, för min kompis svägerska är med där, hon är Lisen på onkologen). Thörnbloms bok har jag läst lite i, men då jag kommit till halva tyckte jag att det mest var flum, så jag läste ej ut den. Tycker däremot att tjejen gjorde det bra, som tog sig bort från sitt liv som hemlös och gjorde något bättre av sitt liv. Ensamma mammorna missade jag också. :(

2007-09-04 @ 12:49:27
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: Junitjej

Vad mysigt det lät med en tvkväll och tända ljus!Synd att jag missade "Ensam mamma söker". Går det varje måndag?

2007-09-04 @ 13:17:59
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: mat-as

Hur, hur tjejsnack.. Har fått en kommentar som "jag" skall godkänna, vad/hur gör jag det. Ett nytt inlägg är på G, i ett ämne som jag inte vet någonting om. spännande...

2007-09-04 @ 15:34:52
Postat av: Bim

Jag såg Nyberg & Törnblom och tyckte det var bra. Tyckte även hennes första bok var bra. Den andra boken har jag inte läst.

2007-09-04 @ 16:58:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0