Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Släktkalas för 8-åringen!

227650-1005

Ett kraftigt snöfall inledde dagen utomhus. Jag var inne och förberedde kalas!
Jag tänkte: Jag kan ta mig en promenad i den vackra snön efter kalaset men tji fick jag, under kalasets gång övergick snöfallet i sedvanligt spöregn!

Nu har jag ingen lust att gå ut alls!
 ...Fast vad fasen, man borde ut och springa......vi får se.......  vilken slö-hög jag är, snart skall jag strama upp mig å det rejälaste på den biten men som sagt, Rom byggdes inte på en dag...men mitt förfall verkar gå snabbare än Roms tillkomst!

Snöfallet orsakade också att mor och far inte kunde komma på kalaset då vinterdäcken inte var så bra och snöfallet var kraftigt!
Hur som helst blev det ett mysigt trevligt kalas och barnen hade dekorerat bordet med metoden "more is more" vilket betyder att det var översollat med ballonger och serpentiner!
Lilla grabben blev mycket nöjd för alla fina presenter!

Kommentarer
Postat av: britten

Vad härligt ! ibland blir det så att moore is moore...hoppas ni hade lika tur med jordgubbarna som vi dom vi köpte i går var underbart goda,..synd att inte föräldrarna kunde komma.

vi har varit ute på djurgården i dag först snö..sen regn..!!!

ha en fin kväll

2008-02-03 @ 18:01:41
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: annebelle

Grattis till 8-åringen! Nej, vi har inte annonserat ut de små liven ännu. Jag är lite svag för tillfället också och undrar om vi kanske skulle skaffa större bur istället...Det var förfärligt väder i dag när jag åkte åt dina hemtrakter till, snö i massor. Nu är all snö borta igen. :-o

2008-02-03 @ 19:25:24
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Pensionären .

Det känndes verkligen snopet att inte komma iväg till E:s kalas. Där stod man ombytt och och nykammad och hade även på hemvägen räknat ut att ta en tur förbi Plantagen för att handla, men därav bli intet. Det snöade så in i vassen och man visste inte hur det skulle bli på vägen. Dåliga vinterdäck är ingen höjdare.........Nåja, det kommer nya kalas!!!

2008-02-03 @ 21:11:03
Postat av: Socrate

Skönt att låta barnen pimpa bordet på sitt sätt...de var förstås nöjda=alla nöjda.
Jordgubbarna på bilden fick det att vattnas i munnen
. . .är månne på G eller. . .

Ha de gott och sköt om dig // vännen Socrate

2008-02-04 @ 06:31:24
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0