Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Härlig förmiddag!

Jag är så glad att jag kunde byta till eftermiddagspass på firman idag för min starka sida ligger inte direkt i att stiga upp för tidiga morgonpass 3 morgnar på raken. 

I och för sig stiger jag ju alltid upp tidigt men ändå!
Dessutom blev det en så pass bra förmiddag hemma också!

Bloggade lite över morgonkaffet och lärde mig av Junitjej att göra lite kul i min länklista men det kommer ta tid innan alla mina länkar är fina!

Sen slängde jag mig på sängen och läste lite till dess det började kurra i bacontarmen!
Åt en riktigt smarrig bacon och ägg brunch innan jag tog tag i en mindre vardagstädning. Köket blev åtminstone skinande rent.

Kl 11.30 infann jag mig i badhuset. Solade 20 minuter, simmade 40 längder och satt en bra stund i ångbastun med hårinpackning innan det blev dax att åka till firman för ett kvällspass.

Kommentarer
Postat av: Pensionären .

Beundrar dej och syrran din som tränar lite här och där och dåd och då. Själv är jag väldigt glad då jag orkat gå ut och gå i ca 30-45minuter på byn eller 1,5 timme på golfbanan.Utan "Kära far" som tjatar, puffar och motar ut mej så skulle jag väl bara sitta här framfär datorn eller sitta och brodera.Man vill ju bara göra sånt som är kul.....

2008-01-24 @ 20:17:12
Postat av: amonym

Super snygga länkar!!! Hur gör man? Hur gör man? Vill härmas!! Oj här skulle behövas lite vardagsstädning....väntar på lust o inspiration men till slut är det väl bara att göra.....det blir ju inte bättre av att man väntar...
kram

2008-01-24 @ 21:18:20
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Junitjej

Vad kul det är att få vara med och hjälpa till med det jag kan! Jag har själv fått hjälp av en annan bloggare. Kolla in i min "side", ovanför alla mina länkbanners.

2008-01-24 @ 21:33:34
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: britten

å jag har jobat lite på kontoret i dag, tonat håret badat bubbel och inhandlat div presenter, åker till Karlstad i morgon. Vill önska dig en alldelns enastående fin helg...

2008-01-24 @ 22:20:22
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Monika

Oj, vad mycket du hunnit medan jag bara sovit.

2008-01-25 @ 00:16:23
URL: http://kraka.zoomin.se
Postat av: Tierra

Hej vännen !

Det blir ju riktigt bra det där med länkarna... kul med lite olika tips för att fixa till sin blogg... jag får väl också kika in hos Junitjej och kolla hur man gör kanske ;-)

Kan meddela att den där "mystiska" rutan INTE dök upp nu när jag surfade in på din sida... kanske något tillfälligt som var "trasigt" förut...

Sköt om dig och ha en bra helg !

Varma hälsningar, Tierra

2008-01-25 @ 07:51:52
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: Camilla

Det låter alltid så härligt med dina förmiddagar på badhuset tycker jag. :) Jag gillar verkligen att simma, brukar också köra 40 längder, sedan bubbla och basta lite. Sköönt! :) Tyvärr tog de bort vår tidigare rabatt på badet som vi hade via jobbet (när vi fick nytt gym för ett par år sedan), så nu kostar det 90:- !!! att simma och det är bara för dyrt tycker jag.
Här snöar det stora, julaftonflingor i dag. Riktigt vackert!
Kram och trevlig helg!

2008-01-25 @ 10:05:09
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Lizaloop

Å så fint, det kommer att bli super när det är klart!

2008-01-25 @ 11:35:52
URL: http://www.lizaloop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0