Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Flyttad i värmen.


Nu bor jag här. Fortfarande naket och utan lampor och blommor där det borde finnas, inget på väggarna och ingen personlig prägel ännu men samtidigt är hela hallen belamrad med kartonger  med allt möjligt tänkbart och otänkbart  i bohagsväg.

Huset är totalt tömt.
Själva flytten var ju ansträngande men inte nämnvärt sentimental. J´s lägenhet känns jättemysig men den kan i nuläget jämföras med en krigzon, kartonger precis överallt!

Katten Z har aldrig blivit så förvånad och rädd som igår när han flyttades. Han som inte kan jama jamade konstant och gick lågryggad från rum till rum i J´s lägenhet.
Han fattade väl inte var kattluckan var.... Usch, det var jobbigt att se!
I dag var han dock relativt återställd och nu i kväll hade han smitit ut, hoppas han hittar tillbaka!


Vi fick hjälp av snälla vänner och vi slet på i värmen. Känns lite pestigt att årets hittills underbaradeste helg skulle användas till flytt. Men nu är det över även om det tar en tid att komma i ordning.

Vännerna tyckte att det kändes lite konstigt att vi är så goda vänner i det här så jag fick skälla lite på J så att det skulle kännas bra för dem, skällde på att han slängde strumporna utanför tvättkorgen och storhandlade på Statoil och så... :-D

Det kändes ganska konstigt bara och gå runt i det tomma huset i dag och ta farväl. Farväl till en stor del av mitt vuxna liv. Klart det kom lite tårar men det känns okay.

Jag har börjat sätta upp lite gardiner mitt i allt med flytten men bara kommit ett fönster. Vet inte riktigt vad jag tycker men nu åker de här gardinerna upp till dess att nya krafter och motivation infinner sig.
Köpte dessa på IKEA, tänkte att de skulle se enkla ut men nu tycker jag det är lite väl kontoriga kanske...men ganska fina ändå.

I går efter flytten landade syrran och jag (syrran på bilden) i soffan efter en promenad i sommarkvällen.
Vi hyrde 2 filmer som vi sköljde ned med en del bubbel och även några kalla öl. Vi behövde det helt enkelt!
Det var ganska mysigt och ungefär det vi orkade efter det som vatit.
Först såg vi en ganska söt film som hette "The Holiday" en typisk tjejfilm, romantisk komedi och därefter såg vi "Djävulen bär Prada"  men den stängde vi av efter halva då den var så extremt tråkig!

Ja, sen blev det morgon igen och jag travade över till J då vi tillsammans åkte för att köpa trådbackar till flera av våra garderober då både hans och mina var utan "innandömen". Vi var också en sväng i huset och tömde kylskåp och frys och lite andra sådana där små gömmor som fanns kvar.

Jag har fått sol på mig också, är nu ordentligt bekräftad av solens smekande strålar. Den vita huden har nu gått över i ilsket röd....men det är ju en bra början. Somnade efter 1:a halvlek av Sverigematchen idag och sov till klockan ringde 19.30. Studsade lycklig över sömnen upp , tog ett bad och stack iväg på ett övertidsnattpass på firman!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Hihi, Hon ligger som en riktig Primadonna i soffan! :)

Tusen tack att du fixade Sitem. Nu kom allt det andra med som man kan se.

Tog en joggingsväng till igår på kvällen= idag rätt manglad, men skönt manglad.

Sov gott!!

2008-06-02 @ 05:27:33
URL: http://mariasfotovardag.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag tyckte att gardinerna var klockrena till ditt vardagsrum! :) Hoppas du vänjer dig med dem så att de får sitta kvar. Jättesnyggt har du!!!

Skönt att flytten gick bra och att du är på plats på riktigt nu!

De där filmerna ni hyrde lät ju inte som någon höjdare, men faktum är att jag sett båda och tyckte att båda var jättebra... ;)

Jobbar eftermiddag i dag och ska väcka kroppen med yoga nu (är så himla flitig med det, det blir 3:e morgonen av 4 som jag börjar med yoga innan frukost), sedan ska jag sätta mig och försöka få Coldplaybiljetter då de släpps 9.00.

K R A M och ha det så bra! Hoppas katten hittar hem och bor in sig i lägenheten. Annars gick han nog helt enkelt tillbaka till huset tror jag.

2008-06-02 @ 07:35:49
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Mor

Misstänkte att det var flyttning i görningen när det var så tyst här på bloggen, men Du har "skämt bort" en med att hela tiden "visat dej" här.

Du jobbar förstås på torsdag? Eller sover?

2008-06-02 @ 08:39:55
Postat av: sweetmama

Låter ändå som att du haft en trevlig helg trots slit och släp och skillsmässa från ditt gamla liv.



Nu börjar det nya. Tror du bara har glädjeämnen att se fram emot. Skönt att ni är så överens mitt i allt då går allt så mycket lättar.



Gardinerna är fina så behåll dom !



Kram kram

2008-06-02 @ 13:09:52
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Jag gjorde två inlägg imorse. De syns fortfarande inte på min blogg. Blogg.se strular!! Jag hoppas verkligen att mina inlägg snart syns.

2008-06-02 @ 14:26:40
URL: http://junitjejen.se
Postat av: pappa B

Skulle det passa damen med ett glas vin den 10 juni ute på Arlanda? Återvänder förhoppningsvis till Sverige efter 7 hårda dagar/nätter i Istanbull.

2008-06-02 @ 15:32:15
URL: http://pappab.webblogg.se/
Postat av: amonym

Du har det jättefint! Ser hur mysigt och vilsamt ut som helst!

Såg att junitjej hade blogg bekymmer. Jag har hamnat i flyttkön....suck....inget är som väntans tider....eller?

2008-06-02 @ 18:03:50
URL: http://amonym.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Du verkar då ha fått det sååå fint! Jag tycker det ser hemtrevligt ut fastän du inte fått upp tavlor och dyl än. Låt det ta den tid det tar!

Kram Lisa

2008-06-02 @ 19:27:27
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Tierra

JÄTTEFINT !! Du har all anledning att vara stolt över ditt nya hem !



Jag hoppas bara att jag snart... så snart det praktiskt går... är i samma sits... tänk vad häftigt, att få inreda en lägenhet bara efter sitt eget huvud... även om det i och för sig innebär att det kan bli rörigt ;-)



Sköt om dig och ha en fin vecka !



Varma hälsningar, Tierra

2008-06-02 @ 21:08:48
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: Fia

Vad skönt att flytten är avklarad. Nu kan du pusta ut och njuta av sommaren. Det är verkligen läckert med den röda fondväggen och de svarta sofforna. Hoppas du snart kommer att känna dig inbodd i den nya lägenheten.

2008-06-03 @ 06:32:15
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: madde

så fin soffa...lika fin som min ;)

2008-06-07 @ 16:19:44
URL: http://madelaines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0