Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Flytta saker lite hit och dit men mest till tippen!

Garaget och källaren är i mina ögon väldigt tomma nu, vi har slängt hela dagen även idag.
Jag kan fortfarande inte förstå att vi levt med så mycket saker och skräp vi inte använt? Och det har till på köpet sett relativt prydligt ut i våra biutrymmen innan vi började utrensningen.
En tant som vi inte kände kom en gång på besök för att titta på vår pelletspanna. Hon tyckte då att vi hade en mkt prydlig källare som hon sade. Det var då det, nu är den spritt språngande näck i det närmaste!

I dag stod jag och höll i 2 stora skrymmande wookpannor som stått i källaren på en hylla. Jag frågade J:
-J, vilken av dessa 2 vill du och kommer du att wooka i framöver?

Vi började skratta! Ingen!
Har vi inte Wookat något i dessa pannor på de senaste 15 åren så känns det ganska absurt att vi kommer att göra det framöver heller. De åkte även de i soporna.

Sen ringde syrran och frågade om vi kunde förflytta lite grejjor från henmnes lägenhet till mitt källarföråd i väntan på att hon skall flytta på fredag och vi framöver kommer att bli grannar med krypavstånd!

Jag åkte hem till henne och vi lastade bilen full.
Vi beställde också pizza som vi åt i min lägenhet som nu mera blivit med de mest risiga gamla stolar och bord.

Det var några gamla plast-ute-möbler som J var på väg med till tippen då tänkte jag att de kunde få vikariera i min lägenhet några dagar till innan tippen.

Jag fick otippat nog godkänt av syrran för mina tapetval vilket jag aldrig hade trott! Hon tyckte dessutom att min käftsmälltapet inte var sådan utan mer som en eldig tungkyss! Låter ju härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0