Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hemma efter ett härligt sportlov!

227650-1036
Inga ben brutna trots att jag hittade yngsta sonen som bilden ovan visar! Han är så gränslöst mjuk att han kan ta sig fram hur som helst!

Själv är man ju aning stelare men dock ungdomlig :-D (...måste skryta lite igen!...eller om det kanske inte är skryt utan bara nåt allvarligt fel...)
Fick trots just avdragen hjälm och hjälmhuva visa leg på systemet i Orsa då en vindunk skulle inhandlas efter skiddagens slut! Härligt!
Om kassörskan sett mig i skidbacken hade hon nog föreslagit rullator i stället...eller i varjefall kanske...snart!
  
I dag känner jag dock att jag behöver lite gånghjälpmedel då Majjanw och jag också under gångna veckan gått med stavar så benhinnorna nästan har sagt upp sig, gått så att svetten sprutat!

J var som vanligt en rackare ute i lös-snön som vi också turligt nog fick mycket av!
Första dagen kom ca 20 cm i pisterna och efter det sken solen hela veckan och temperaturen låg runt nollan, precis så det inte blev sorbet!

Kan man få det bättre?
Syrran Majjanw kom upp i slutet av veckan och visade stor kunskap i konsten livsnjuteri!
 

Vi har skidat, bastat, stavgångat och druckit vin till vi somnat...vilket oftast inte skedde senare än 20.30....då man ju blir hyggligt mosig efter en hel dag i backen!

Stora grabben lade ned brädåkningen efter 2:a dagen även om han är grymt duktig för att i stället satsa mer på hopp och snabbkörning!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilka härliga vinterbilder! VÄLKOMMEN HEM!!! :) Ni skulle ha kikat in här hos oss i stället och ätit världens godaste Flygande Jacob med oss på söndagseftermiddagen.
Kramelikram!

2008-03-02 @ 20:52:26
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: amonym

åh vilka härliga bilder! Skönt att alla armar och ben är hela! Är super avis.....fast mest på att du fick visa leg på systemet hihi!
kram

2008-03-02 @ 21:11:38
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Camilla

Svar från min blogg: Koffeinfritt är det jag som dricker kvällstid, annars sover jag så uselt. Dock ingen höjdare att leva på det en helg... zzz...

2008-03-02 @ 21:21:09
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: A

Oj, andra gången på kort tid som du fått visa leg =O Jag blir sååå avis =) Låter som ni haft en underbar vecka....Välkommen tillbaka=) Kram...

2008-03-02 @ 21:41:06
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Junitjej

Vilka underbara bilder!!!

2008-03-03 @ 20:53:20
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0