Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jag är vattuman men inte tvilling!


Hela eftermiddagen och kvällen ägnade barnen och jag åt bad och vi hade jätteroligt. Det gjorde och hade väldigt många andra också så jag kan inte säga att vi hade bassängerna för oss själv på Sydpolen i Södertälje.
 
På ett sätt kan jag nog tycka att det är skönare att ligga ensam i sin badkarslivmoder hemma än att t ex ligga 10 stycken som  inte känner varandra i en liten bubbelpool.

En sak som ändå är ganska smart för oss föräldrar som var med alla barn som fanns där var att det byggt många heta bubbelpooler precis runt barnpoolerna och hopptorn och sådant så att vi kunde sitta och hålla ögonen på barnen och samtidigt gona oss i varmt när barnen lekte timme efter timme i det kalla.

Jo då jag åkte om och om igen vattenruschelbanorna och fick mig rejäla klorerade näs-sköljningar på bromssträckorna på slutet.

När vi sedan kom hem gjorde vi varma mackor och tittade på Sverige Brasilien i fotboll.

(Nu tror ni att jag igår hade en dag helt utan städning men nej, jag betatade av ett av rummen under huset, i krypgrunden som var överfull med gammalt skräp, gammalt virke, ved, isolering, elkablar, skräp....
Jag fyllde upp nästan en hel släpkärra!
Det här rummet hade jag förträngt och det finns ett sådant till som jag skall ta idag men sedan kan det inte finnas mycket mer skräp i detta hus, det kommer nog bli lättflyttat framöver!)

Kommentarer
Postat av: Mor

Kan aldrig sluta förundra mej över den energin Du har hela tiden. DET är något Du absolut INTE ärvt av mej.Just nu sitter Baronen framför PC-skärmen så jag ser inte ett dugg vad jag skriver.....
Har rest mej upp för att godkänna min egen text och Baronen följer mitt pickande på tangenterna med stort inresse. Han hälsar förresten så mycket.

2008-03-27 @ 08:59:39
Postat av: A

Verkar som om ni hade en bra dag =)
Usch ja, att flytta är inte lätt.... Det märkte jag minsann i höstas. Vad man kan samla på sig under åren =/
Ha en riktigt fin dag vännen....
Kram

2008-03-27 @ 12:04:34
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Socrate

Kommentarssvar från Socrate:
Ja, alltså antingen är det han som försöker "loosa vikt" eller han överst som funderar likt Socrates över tillvaron...kan inte bestämma mej riktigt...
Nu vet jag ju ganska hyfsat hur du ser ut, Borthy och tvivlar därför att du nånsin ser ut som den lille chimpansen med håret på ända...

HA'T GOTT HUR SOM HELST säger vännen Socrate

2008-03-27 @ 15:28:44
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Camilla

Vilken mysig dag på badhuset. :) Man känner sig så himla ren då man varit i klor en hel dag, totalt antibakteriell. :)
Kram på dig!

2008-03-27 @ 19:43:53
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: annebelle

Kul med vattenrutchbanor, kan åka om och om igen..Men jag trivs inte heller i trånga bubbelpooler. Bättre då i badkaret hemma helt solo.

2008-03-27 @ 20:11:27
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: kicki

Vad du sliter...fattar inte hur din kropp orkar, men du verkar kunna lugna ner dej mellan varven.
Var rädd om dej....ha det gott

2008-03-27 @ 20:52:38
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0