Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Rosa fast grön.... :-D

227650-1069
Uppdatering från föregående inlägg.
Jag får bara några sekunder vid datorn just nu då barnen vill ha den för att spela spel.

Nya svarta golvet ligger från och med i dag (var gult lenolium innan) i hallen i övrigt är inget gjort.

Dörren är inte riktigt lika ilsket grön utan mer mjukt grön än vad denna bild visar, jag är verkligen inte vän med kameran än och jag har tidsbrist.

Försökte också att fota lite snabbt hallfondtapeten som är lite "hårig" i gråa rutor (den ville dock inte vara med på bild som ni kan se).
I övrigt skall alla väggar och garderober i hallen vara kritvita.
Som accentfärg hade jag tänkt mig någon varm röd till det här sedan. Ja, ni ser väl att den förbaskade dörren inte kan fortsätta vara grön?
227650-1068
Ytterligare en uppdatering: Hoppas att absolut ingen tror att det var mina åsikter och ordval att det såg "Taikonaktigt ut".
Hade jag bara funnnit mig och haft mod hade jag (med mitt inte helt supernordiska utseende) sagt och svarat att jag var född Taikon och bara ingift Svenne men det kommer man ju bara på efteråt...och sedan vill man ju inte ställa till med problem och stöta sig, feg som man är....

Vid närmare eftertänke kanske jag inte är så Svensk för han som lade golvet i hallen idag sade om mina tapetval (fondväggsvarianterna med lite starkare färg som snart kommer att komma upp) att de såg ut som de som han såg i Norsborg och Stockholms övriga södra förorter...
Jasså svarade jag. Har de också så bra smak?  


Kommentarer
Postat av: ejmis

Jag tyckte dörren var fin...jag älskar grönt och det där var verkligen en fin grön-färg.
Vänta med målningen, det blir kanske riktigt bra...du vet ju hur det är i inredningsprogrammen...helheten kan bli helt annat än man tror.

2008-03-26 @ 15:19:40
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Missjeni

Va kul med nytt! Skulle också vilja riva, måla och inreda :) men får vänta ett tag till med det, studentlägenhet ger en inte så stora valmöjligheter :P

2008-03-26 @ 20:55:34
URL: http://jeni.blogg.se
Postat av: Camilla

Jag röstar för vit dörr! Du får smyga ut och in genom dörren som en vessla sedan, för att inte visa att den har olika färger... (om det nu mot förmodan skulle vara någon som reagerar på det...?)
Vilken stor och härlig hall och vad mysigt med fönster i hallen.
Jo, jag tog faktiskt upp det där med "Stayin´alive", man vill ju vara lite duktigt... men vår syrra som lärde ut hade aldrig hört talas om det, men hon tyckte att det lät väldigt bra. :)
K R A M! ♥

2008-03-26 @ 21:05:32
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Think Twice

Ska bli spännande att följa fortsättningen....
Tycker det alltid är svårt att välja både tapeter och golv mm...ibland är det fördel att bo in sig lite först ialf när det kommer till möblemanget!
Lycka till med homemakeovern:)
/Kram

2008-03-26 @ 21:22:15
URL: http://blueblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Monika

Det är verkligen lite udda med gröna dörrar i en lägenhet. Förresten, vilka fördomsfulla människor det verkar vara där du flyttar in! "taikonaktigt" och "tapetval man bara ser i Hallunda och andra söderförorter".

2008-03-27 @ 00:04:51
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Jada

Taikondörr låter spännande, du kanske blir en trendsättare...
Ha en bra dag!

2008-03-27 @ 06:59:10
URL: http://jada.blogg.se
Postat av: britten

vi har lagt svart golv uppe på gården också och det blev vrålsnyggt....det blir hur läckert som helst i ditt nya hem tror jag...kul

2008-03-27 @ 13:26:58
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Fia

Ett litet tips: Utgå från din bild av hallen och lek lite i photoshop så kan du testa olika färger, och se vad du tycker blir bäst.

2008-03-27 @ 20:35:13
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0