Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Tror att våren är på väg på riktigt nu!

Redan i går morse sken solen! Snön är ju inte borta än men det känns att nu ger solens strålar dödsstöten till årets vinter som i och för sig varit rejält klen och krasslig!

Något som verkligen ger mig känsla av liv och vår är att se när det knoppas och det skira gröna så nu får jag väl ta på mig tantperuken igen när jag bekänner att jag påtade med mina små pelargonplantor i går morse.

Planterade om dem i stora krukor i väntan på att de skall få ett nytt liv på nya balkongen imaj. 14 plantor blev det i år.
Min vännina sade till mig igår: Hur fasen kan du komma på tanken att hålla på med pelargoner nu när livet ser ut som det gör?
Jag vet inte....men man kan inte hoppa över.... det är ju livet!

Eftersom inga tecken på att det finns liv får finnas i villan så tog jag och yngsta sonen med oss alla blommorna och åkte med dem till lägenheten.

Där var målaren i full gång, han hade målat sovrummen och hallens tak och all farbror-doft är nu för alltid ett minne blott!
Såg härligt fräscht ut!
Han verkade onekligen snabb, han riktigt dansade fram med rollern och penseln! 
Jag ställde mina små plantor i lägenhetens soliga fönster.

Stora grabben var och lekte med en kompis så yngsta grabben och jag roade oss kungligt med att åka 2 gånger till sopstationen och slängde skräp.
Det är en skön känska att bli av med skräp och betungande stressande prylar som man inte använt de senaste 10 åren...

Jag hade ingen direkt stressig dag igår men jag gav tvättstugan en rejäl omgång, tvättade bort tvättberget och rengjorde.
Jag tömde också det sista rummet i krypgrunden på skräp som jag ska åka med idag till sopstationen.

Snart är mitt långa år med livsuppgift städning för alltid över. Vardagsstädning sedan kommer att kännas som en fis i rymden, bara lätt och härligt!

Alla ni som frågar hur jag orkar. Det gör jag inte, jag längtar efter livet och vila nu. Tack för er omtanke.

Jag längtar efter att få börja motionera, springa, träffa vänner, göra roliga saker, hinna laga bra mat, ja ni vet sådan man normalt tar som normalt men som jag det senaste åtminstone halvåret helt prioriterat bort.

Jag tycker egentligen jag varit relativt duktig påatt se livet från den ljusa sidan fast jag slitit på så med trista saker. Om en vecka är det hela över! Då kan jag inte påverka mer och jag kommer släppa allt. Jag kommer då själv tycka att vi säljer med flaggan i topp, vi har gjort vad vi kunnat.

Kommentarer
Postat av: annebelle

Jag blir lite rörd av ditt inlägg. Ni säljer med flaggan i topp..ni har gjort vad ni har kunnat. Gott att du känner så, då är det så.
Klart man ska pyssla med sina små pelargoner om det är vad man längtar efter...livet upphör ju inte för att man står i ett stort uppbrott. Sköt om dig. Städa lagom! ;-D

2008-03-28 @ 10:30:41
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: kicki

Tack för dina goa tankar om oss trots att du har det skitjobbigt just nu..vi har det bra tillsammans, lite skit då och då men det reds upp omgående...sen livet med vuxna barn är inte alltid det lättaste.
Jag
går hemma och lever lyxliv, hemmafru, herregud va skönt det är...skäms inte ett dugg...jo lite kanske. Vi sätter värde på livet tillsammans, vi har varit nära att mista varandra en gång genom en bilolycka, jag skötte min man hemma som ett kolli...efter det är man sammansvetsad. Vi älskar varandra innerligt och jag hoppas att du
kan få finna lyckan igen så snart du känner dej redo...tack än en gång för dina fina ord...mysigt att det märks att vi är lyckliga.

2008-03-28 @ 14:38:33
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se
Postat av: Camilla

Håll ut en vecka till bara, sedan blir det lugnare! Det måste vara skönt att ha den värsta städningen klar - den där krypgrunden lät inte skoj... :/
Du är superduktig i allt ditt pysslande, hoppas att du får mycket hjälp av J också!
K R A M och ha en fin helg. Jobbar du? Jag är äntligen ledig!

2008-03-28 @ 15:04:33
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Tierra

Hej vännen !

Ja, det är minsann inte en dag för tidigt om VÅREN... värmen och solen får komma NU ! Jag hoppas på det i alla fall... för i morgon bär det av ut i skärgården...

Jag blir bara trött av att tänka på allt som ligger ock skräpar där hemma, på vinden, i garaget, i förrådet o.s.v... men det kanske blir dags att ta en omgång med det också snart...

Sköt om dig och ha en riktigt fin helg !

Varma hälsningar, Tierra

2008-03-28 @ 16:52:45
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: Junitjej

Su är värd all vila du kan få!
Ha en trevlig helg! ♥

2008-03-28 @ 16:58:54
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Fia

Vilken härlig inställning du verkar ha till livet, där du kavlar upp ärmarna och sätter igång att jobba när det har kört ihop sig. Nu har du haft en slitsam tid, men förhoppningsvis har du det värsta bakom dig, och snart kan du få tid att ägna dig åt lite trevligare sysselsättningar.
Och du- det är klart att du ska pyssla med dina pelargoner!

2008-03-28 @ 17:21:24
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: britten

ja vet du jag säger som Annebelle jag blir lite rörd över dittinlägg i dag...jag hittar inte riktigt några bra ord men du är helt underbar faktiskt...ha en underbar helg också

2008-03-28 @ 17:37:22
URL: http://pyrobritt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0