Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Effektiv söndag!

I dag var det bara att ta tjuren vid hornen. Känns dock väldigt bra att strukturerat ha börjat och jag tackar mig själv för ett ytterst gediget förarbete som jag utfört under året!

J gick lös på garaget och jag på de 2 vardagsrummen.
Jag har tagit ned tavlor, gardiner, ja allt från väggarna och sedan beslutat mig för att åtminstone bli helt klar med at få ned allt i dessa 2 rum i flyttkartonger innan sängdax.
Alla böcker från bokhyllorna, cd-skivor, porslin och glas från vitrinskåpen... allt! 

Det går kanonbra och känns faktiskt inte speiellt jobbigt att avsluta det här som sagt.
Det känns också helt naturligt vad som är mina saker och vad som är J´s saker, finns inget vi varit oense om.

Riktigt glädjade för mig var att J ville ha flera av de svartvita kort jag tagit som vi haft inramade på väggarna, det tar jag som ett bra betyg!
Till mig själv kan jag ju bara fixa  nya. Dessutom hoppas jag få lust att ta tag i kameran, börja fotografera nytt framöver. Vill se världen och folk vackert!

Jag har också gjort ca 4 resor under dagen till min lägenhet med saker och speciellt, de sista möblerna som skall dit, det stora matbordet och stolarna.
Det blev i första anblicken lite klumpigt stort i lägenheten men jag tror jag kommer vänja mig och jag hoppas ju att jag skall ha ordentligt med matgäster och vänskap runt det bordet i min framtid!

Kommer säkert bli någon mer resa dit i kväll med mer packning! Snart har jag hela mitt liv där och får ta med mig det jag behöver till huset för de sista dygnen här!

Familjen sitter bänkade framför hockeyn men jag är inte så intresserad av hockey så jag hoppar det....jag vet Camilla, du och jag är olika här men det kan inte hjälpas, jag gillar fotboll och du hockey, vi får kompletera varandra!


Kommentarer
Postat av: kicki

Nu snart kan du/ni börja era nya liv, det måste vara skönt för er båda, fy vad det skall ha varit påfrestande att leva som ni gjort ett helt år, nu har ni ju pojkarna att bry er om så det har säkert gått bra, men jag är glad för din skull att nya livet börjar nu..

Ha det gott och försök att sova inatt.

2008-05-18 @ 21:32:18
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag är intresserad av fotboll också - i perioder... sedan kan det gå lång tid utan att jag måste kolla. Men då Brynäs spelar viktiga matcher, då jäklar bara måste man kolla. :)

Skönt att ni kommit så långt med den jobbiga packningen, som inte blev så jobbig som ni trott. Skönt att komma ett snäpp framåt i processen.

K R A M!

2008-05-19 @ 11:18:10
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Fia

Vad skönt det måste vara att ha blivit klara med ytterligare ett moment. Tänk när du har allt på plats i din lägenhet och bestämmer själv över din tillvaro.

2008-05-19 @ 19:13:13
URL: http://neverkeso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0