Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Ännu inte bönhörd av sömngudarna.

Är ganska less på mig själv just nu eftersom jag inte sover...

Jag är färdig för ett pannskott... faktiskt relativt sugen på det börjar bli! (Lugn morsan, jag älskar
livet ;-D, det vet du! Jag måste bara komma ur den här onda cirkeln nu, kan inte vara vaken längre...det sitter helt klart mellan öronen men det känns inut mig som det är rent fysiska spänningar, att varje muskel är bara så VAKEN och pigg men hjärnan orkar ju inte, måste sova sig hel mellan varven!)

Jag försöker att bara fokusera positivt på det hela, att det inte är så farligt......att jag bara är så vaken för att jag är sugen på att börja livet på nytt.
...men det är så jäkla jobbigt så jag kan inte beskriva det när det kommer en sådan här period.
Jag som tidigare varit ett riktigt sömnproffs har fått dessa problem senaste året av och till. Hoppas så att det är sista gången nu!

Jag är inte dummare än att jag ju fattar att allt har berott på livssituationen som varit och all den stora stress som det långvarit burit med sig och jag hyser stark tilltro till att allt kommer att lösa sig helt naturligt så fort sluttampen med det praktiska i flytten är avklarad.
Jag hyser stark tilltro till att mitt liv kommer att bli riktigt bra inom kort och jag ser verkligen fram emot det.

Jag somnade skönt 08.00 i morse. Vaknade 1 ggn per timme men lyckades slumra om, om än ytligt.

Vaknade totalt och obönhörligt klockan 12.00 med tårar rinnande utefter kinderna ifrustration, så jäkla maktlös över något så enkelt som oförmåga att sova. Jag är så förbannad att jag inte kan styra över något så självklart!

Är inte ens speciellt trött men allt mer avtrubbad i hjärnan. Språket försvinner och kvar blir bara uppmaningar och svordommar känns det som...

Jag ringde min livlina till lika bästis Darr i Annanstad och hon vet ju absolut allt om mig och hur jag tänker och fungerar och hon kan relativt lätt skrapa hop mig när jag fallit ut som en blöt fläck, sätta ihop mig igen och återge mig tyglarna.

(Nu händer det ju inte så ofta att någon av oss flippar ur så här men det är väldigt skönt att vi har varandra då och alltid. Hon blir inte rädd när jag är ledsen eller på annat sätt "ofördelaktig" och inte jag när hon är det, vi vet hur vi funkar liksom.... svårt att beskriva sin bästa vännina sedan barnsben! Vilken trygghet och kärlek det är att ha!)

Kände mig mycket bättre efter att ha gråtit ut maktlösheten....med PMSen som ett starkt stöd i ryggen för aktuella känsloyttringar ;-D....
( Vilket inlägg det blev, ingen direkt toppenreklam för mig som människa :-D,  men allt det här beror bara på brist på sömn!)
Är ju egentligen redan glad och vågar nu, vill vinna högsta vinsten!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Spänningar i ryggen??

Då vet jag vart du ska gå!!!

Ha det gott!

2008-05-23 @ 08:46:08
URL: http://mariasfotovardag.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det är skitjobbigt att inte kunna sova, man blir galen och bara tänker på timmar och minuter man sovit och kan sova om man somnar den och den tiden... du får tänka att det är en period och att det blir bättre då allt lugnat sig. Du kanske behöver någon medicin en kortare tid, tills kroppen börjar känna själv att det är skönt att sova?

En bästis är guld värd. Jag har min F och henne kan jag ringa när som helst och vi vet exakt var vi har varandra, även om det ibland kan gå veckor utan att vi hörs - beroende på vilka faser vi själv är i, i livet... men i hjärtat vet man alltid att man har varandra.

Kram till dig och du måste sjukskriva dig några dagar och sova, för det här håller inte i längden.

Trevlig helg!

2008-05-23 @ 08:47:49
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Mor

SUCK! Det är nog tur att Du ringer till Darr när Du gråter för en morsa som jag blir ju sååååå ängslig när mina döttrar gråter. Då sover inte jag heller............

Fick Du kontakt med Anna-Lena appropå gammal kompis?

2008-05-23 @ 09:03:03
Postat av: Junitjej

Rösta på mig idag:

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2707262

2008-05-23 @ 09:32:02
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Kraka

Har man det minsta svårt med sömnen ska man absolut vägra jobba skift, speciellt treskift! Det är farligt att inte kunna sova, hjärtat tar stryk av det. Jag har ju svårt att sova på nätterna när jag jobbar, men aldrig på dagarna om jag jobbar nätter. Jag vaknar hela tiden på nätterna och tror att jag försovit mig. Men jag är en utpräglad nattmänniska, troligen född sådan för jag har alltid varit så. Jag tycker att den ultimata sovtiden är mellan kl 02-10. Men så får jag ju bara ha det när jag är ledig. Har förresten nyss gått upp ler.

2008-05-23 @ 10:29:42
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: britten

ja sömnbrist kan ställa till med så mycket elände,...jag kännner såå för dig och önskar att jag kunde hjälpa dig på nåt vis...?...tänker på dig

2008-05-23 @ 11:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0