Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Gnuggar sömnen ur ögonen! :-D

Jag har sovit i dag!
Jag tog en dubbel dos allergimedicin, antihistamin i morse och lyckades bli avslappnad så pass mycket att jag sov hela dagen på det och utmattningen (eftersom jag ändå måste äta antihistaminer nu). 

Känner mig glad nu och jag tänker vårda fortsättningen på det här!
I och med det här skall jag ha brytit cirkeln! Jag är på banan igen och har hjärnan innanför skallbenet igen!

Jag är skiträdd för mediciner...låter väl löjligt men jag tar knappt en Alvedon ens! Patetiskt rädd för att inte min kropp sköter allt naturligt och visar mig vägen! Jag litar på den...vägrar allt annat av ren rädsla och fel känslor! 

Jag fick jättemånga kommentarer på det förra inlägget, tack så jättemycket, det verkligen värmer, flera var personliga och inte för publicering.

Ska väl berätta lite.
Jo, jag gick ju till företagshälsovården en gång det här året för att jag vid något annat tillfälle inte heller sov och jag kan säga att jag gick därifrån med en hel kasse sömnpiller utan att ens ha bett om det!
Jag har svårt att tro att saker inte har naturliga förklaringar.... vill tro det! Vill tro att tilltro, tillit, trygghet  och förtroenden ordnar upp saker?

Jag har aldrig öppnat eller tagit något av det, skulle aldrig våga, vill inte....
...Utom en burk som hon skickade med i förbifarten som doktorn sade var exakt samma substans som i mina vanliga dagliga allergimediciner. (Har accepterat att jag har allergi...)
Hon sade de absolut inte var beroendeframkallande och att förutom att de effektiv höll hösnuvan i schack också löste upp inre spänningar och ångest vid sömnrubbningar och även illamående vid bilsjuka och sådana saker, till och med barn kunde ta dem!
Dessa har jag någon gång då och då tagit med riktigt bra resultat, då sovit. En sådan tog jag i morse och hoppade över min vanliga allergitablett.

Jag har ju pratat med många kollegor om det här, många har det i det tysta som jag och åtminstone hälften vet paniken när inte sömnen finns.
Skall nu springa och hämta minsta sonen på skolan.

Är på banan igen! Lycklig lycklig!

Kommentarer
Postat av: britten

så glad jag är för din skull att du sovit...fint att du berättar att du inte publicerar personlig kommentarer..det gör att jag kan säga en del mera till dig...kram och ha en fin fin helg och sooooooooooooov

2008-05-23 @ 19:43:14
URL: http://pyrobritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0