Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Lugn dag i solen.

Ja ha, då var det nattjobb igen...
Bara en natt denna gång.
..Dygnsrytmen och jag är SÅÅÅÅ tighta och vänligt sinnade till varandra!

Det är glad och fnissig stämning på Firman i natt, extra fnissig helt enkelt! Vi ska snart också fira av en jobbarkompis som tyvärr skall sluta hos oss vilket är mindre roligt.

Jag och barnen sov i lägenheten i natt.
Det kändes som första gången "på riktigt"! Nästa lördag börjar nya livet riktigt på riktigt. Då skall allt vara klart. Skönt för alla att det är över efter denna långa tid vi kämpat med huset efter att vi bestämt oss. Så lång tid. Dax att gå vidare.

Det svåraste kommer att vara att vänja sig med att bara ha huvudansvaret för barnen var annan vecka. ...Men jag vet att de har det så bra med J att jag inte är ett dugg orolig för den biten egentligen, mest orolig för att jag själv skall bli ledsen och sakna hjärtskärande.... ja, ni fattar.
Men man vänjer sig ...kanske...

Barnen låg och läste till de somnade i sina sängar, utmattade efter Grönan och jag pysslade runt lite för mig själv fram till midnatt då jag själv kröp ned i Bomull och somnade galant!

Vaknade av klockan vid 08.15 då yngsta grabben skulle på fotbollsmatch.
Det har varit toppenväder idag!
Hela min balkong är nu översollad med blommor, blomlådor och blomkrukor som jag dagligen ännu tar in och ut för att de inte ska frysa ihjäl på nätterna.

Nu skall ni få veta hur präktig jag egentligen är....jag har odlat alla pelargonerna från frön i januari och har nu pelargoner så det räcker till ett helt regemente!
Utan och skryta!... Jag har den schystaste ballen i hela området! ( Ska man göra något kan man lika gärna göra det bäst ;-D...eller hur var det ?)
Skulle aldrig nöjja mig med second best!
( Får väl när jag får tillfälle lägga in lite bilder här så ni får avgöra själva!)

(Normalt skulle jag skrivit ordet balkong här ovan men eftersom det är Mors dag idag och jag vill hetsa upp henne lite extra :-D ....det är väldigt lätt nämligen, hon går otroligt lätt igång när Syrran eller jag säger att vi njutit när vi "suttit på ballen" och druckit vin i solen eller liknande ..fniss...)

Mor lilla mor, vem är väl som du? Världens bästa!

Det var hemskt vad snusk det blev här i min blogg idag... men i föregående inlägg är inte jag skyldig till det!
Jo, det blev en hel del sittande på ....balkongen idag, läste och hade det allmänt soft. I övrigt städat i lägenheten lite eftersom det nu börjar bli ett riktigt hem och hem måste skötas! Jag har helt enkelt försökt att ta det lugnt idag eftersom jag ville vara i fin form till nattjobbet!

Ett stort skratt som jag minns från igår men glömde blogga var när killarna på tunnelbanan på vägen hem från Gröna Lund diskuterade hur nöjjesattraktioner på Grönan "föds" och senare tages i bruk!

De var helt övertygade om att man först körde djur i dem innan man testade på människor!
Sedan såg vi detta framför oss hur man körde upp några rådjur i "Fritt fall med tilt"! Ser ni det också framför er hur de sitter fastspända? Deras miner?Jag skrattade så tårarna rann!

Kommentarer
Postat av: ejmis

God morgon!

Sov gott och dröm sött.

Önskar dig en bra måndag =)

2008-05-26 @ 05:44:13
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: A

God morgon vännen....

Vad skönt att flytten snart är helt avklarad. Jag kan tänka mig att det blir jobbigt med varannan vecka utan barn... Jag hade det så en kort period när vi var separerade och det var lite jobbigt... Saknaden.... Men som du säger så vänjer man sig. Jag tänkte på ordet balle häromdagen =) Och dess olika betydelser... Här i skåne betyder det skinka ;) Inte fullt så snuskigt som hos er.

Nu till svar från min blogg : Vi ska träffas på lördag i Malmö och det ska bli sååå spännande. De kommer ner dit också bor vi en natt på hotell så vi kan "göra" Malmö =) <3 är ett liggande hjärta.....

Ha det fint vännen och sov gott...

Kramen

2008-05-26 @ 06:12:23
URL: http://amittilivet.blogg.se/
Postat av: annebelle

Alla bilderna är från Dillnäs så du känner nog igen dig.

Ja visst är det så som du skriver; är man orolig inuti är det svårt att njuta av det yttre. Men det kommer tillbaka. Hoppas du sover gott nu.

Vi skriver kontrakt i kväll, förresten.

2008-05-26 @ 08:10:42
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Låter som att du också haft en härlig dag i solen. Dom där pellagonerna blir jag ju nyfiken på. Du får fota lite så vi får se.

Kram kram

2008-05-26 @ 08:48:00
Postat av: Camilla

Ha ha... testa karuseller på rådjur... ja du, barn är goa! =)

Ser fram emot lite inspirerande balkongbilder på egenodlade pelargoner, du är så duktig och präktig vännen, jag förstår inte hur du hinner med allt! =)Själv har jag några slokande krukor vårblommor som har vuxit sig alldeles för höga och måste bytas ut till mer somriga grejor...

K R A M och ha en fin måndag!

2008-05-26 @ 08:55:01
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: syrran

Det var mycket ädelt och hederligt av dej att inte skriva ball.. på Mors dag :)

Tänk dej Giraffer i Lustiga Husets trappa....

Må gott!

2008-05-26 @ 09:49:11
URL: http://mariasfotovardag.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej! Ja,han är fortfarande arbetslös men har jobb på gång. Allt är bra här. Jag förlorade en flicka som heter Cornelia och var 3 månader för 7 år sen. Hon dog i spädbarnsdöd,vi vaknade mitt i natten då hade hon förmodligen precis slutat andas . Jag ringde sos och min man försökte återuppliva henne ,men det gick inte. Eftersom jag hade en liten flicka till och två äldre så sörjde jag inte som borde utan blev gravid igen och förträngde det, så har jag det jobbigt nu istället.När det gäller hennes död och det runtomkring,så är det som att sätta igång en bandspelare när jag berättar,jag pratar om det helt mekaniskt. Jag har stoppat in allt jobbigt i nåt hörn i hjärnan där jag inte kan nå det,men det gör att jag mår dåligt omedvetet. Jag har gått till psykolog som försökt bryta den barriären men antagligen är jag inte redo än,för det går inte. tack för att du vill lyssna. Kram Maria

2008-05-26 @ 12:24:43
URL: http://monmaria.blogg.se/
Postat av: britten

hej....så svårt det blir när man ska lista favortitböcker märker jag..det finns ju så många...Nu vill jag sjunga dig milda sånger...alkemisten...flyga drake...en annan sorts kärlek...en del av dom böcker som jag tycker om...jag mår väl så där..just nu är hela jag uppfylld av oro för mamsen som inte mår bra och oro i själen mår man ju inte så bra av...det var ju väldigt kul att tänka sig rådjuren fastspända i fritt fall...och så duktig du är som odlat upp pellisar från frön ...hoppas du sover allra bäst

2008-05-26 @ 13:01:32
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: evans

Jo, man vänjer sig vid att ensam ha ansvar för barnen. Jag är ju det hela veckorna, efter att maken började på polishögskolan. Visst är det jobbigare än att vara två, men på något vis går det! Det kommer säkert att gå jättebra!



Kram på dig!

2008-05-26 @ 14:36:49
URL: http://evans.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Jag är lite nyfiken på att få veta vad du tycker om elitklasser.

Vad anser du om detta?

http://junitjejen.se/2008/may/elitklasser.aspx

2008-05-26 @ 17:42:53
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Anne

Det där med att ha barn varannan vecka är ett kapitel för sig. Nu efter 3 år har jag kommit in i en rytm men visst saknar jag henne oändligt när hon är hos sin pappa. Nu har jag skapat mina egna rutiner och passar på att göra allt jag vill göra men som kanske inte alltid lämpar sig att göra då man har barn med sig. Nu är hon ju hos sin pappa den veckan jag jobbar kväll och då känns det lite bättre för jag hade ju inte kunnat vara med henne då i alla fall. Men det där att man vänjer sig det tror jag inte på, jag kan inte ens åka förbi skolan då hon är hos sin pappa för tänkt om jag ser henne då kommer tårarna av saknad.

Men ni verkar ha en så bra relation allihopa så det kommer nog att gå jätte bra. Det absolut viktigaste är att man inte baktalar varandra men det verkar inte vara någon risk med dig och exet. Kram Anne

2008-05-26 @ 18:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0