Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Sovdygn med rikt innehåll.

Igår var det ett sådant där kort dygn, sovdygnet. Jag brydde mig inte ens om att ta på mig stegräknaren eftersom jag redan på förhand visste att stegmängden skulle bli patetiskt liten.

Nu var det ändå så att det här inte var vilket jäkla sovdygn som helsts utan ett riktigt roligt och värdefulllt sådant!
Jag vaknade någon gång där på tidiga eftermiddagen efter att ha slaggat in vid 9-tiden på morgonen.
Minns inte riktigt men jag låg säkert i badet ett bra tag som vanligt!
( Märker ni? Sömnen och avslappningen med bad kommer tillbaka till mig, jag känner mig faktiskt väldigt avslappnad nu för tiden!)

Åkte en sväng till ett närliggande centrum och gjorde några kortare ärenden men sedan kom barnen hem till mig och vi åkte in till stan.
Regnet öste ned. Vi hade bestämt med gänget att först äta på Hard Rock café men tro det eller ej, det var stängt!
Lite förvirrade lyckades vi i stället få bord på Jensens Boefhus på Sveavägen.

Efter maten buss ut till Råsunda. Regn regn regn men min tur höll i sig och platsbiljetterna var naturligtvis under tak!


20.15. Avspark för en urkass försts halvlek i matchen mellan Sverige-Ungern.

Ja, ni såg ju säkert själva att grabbarna ordnade upp det där i andra halvlek men för utom att vi såg matchen live och hade trevligt så kommer inte spelet i matchen gå till historien som farsinerande storstilat direkt!

Klockan hann bli sent innan barnen fick komma i säng men det spelar väl mindre roll när man varit ute på sådant här spännande. Det är ju inte varje dag!
Jag som sovit halva dagen var ju däremot rysligt pigg när natten kom och jag njöt av känslan. Somnade ändå så skönt vid 02 och har sedan sovit som en baby!

Nu är det livet på dagen som gäller igen och jag är konstigt nog ledig i flera dagar. Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på? Finns säkert massor man borde men jag tror jag skall vara lite soft och kravlös om jag klarar det.

Kommentarer
Postat av: A

Inte för att jag skulle vilja det men jag kan förstå att det var lite kul att se matchen live =) Vilka fina "svenskgubbar" hehehe....



Du har rätt i kommentaren du gav mig häromdagen. Jag tänker ofta på hur det var förra året och försöker därigenom vara nöjd med det lilla. Jag menar.... Då var jag ju utan dator i alla evigheter och överlevde =) Fast nu har jag varit så duktig att jag faktiskt fixade datorn själv och tur är väl det för supporten hade jag ingen nytta av... de har inte hört av sig än =O.

Ha en bra dag vännen.... Kram

2008-09-11 @ 14:32:17
URL: http://amittilivet.blogg.se/
Postat av: Mor

Som jag påpekat flera gånger tidigare.Underbart för killarna att ha en morsa som Du!!! Om någon så "hotat slå ihjäl mej" hade ni inte fått mej att gå på en match på Råsunda med er tjejer när ni var små!!!

2008-09-11 @ 15:19:12
Postat av: evans

Vad skönt med några kravlösa dagar! Sådana behöver man!

2008-09-12 @ 09:57:59
URL: http://evans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0