Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Glad och pigg! Härligt!

Sedan blev det tisdag och jag hade ställt klockan på halv två för att som jag trodde hinna med massor. Åkte till firman för att ta ett pass i gymmet men det gick åt skogen, fick ingen parkering och sedan när jag väl hittade en upptäckte jag att det slagit om till ny månad och jag behövde nytt parkeringstillstånd.
När jag fixat det hade så mycket tid gått att det bara var att åka hem och fixa i ordning lite grejjer inför att jag skulle infinna min på pepparkaksbak. En mycket trevlig kväll.

Nästa dag, onsdag var det minus 5 grader och bilen betedde sig lite märkligt.... (var inte orolig pappa, det var bara handbromsen som fastnat och hakat upp sig lite på höger bak :-) )

Tog en liten extara sovmorgon och åkte sedan till Kungens kurva när bilen hade frisknat till från köldchocken och fixade där lite julklappsinköp.
Jag köpte också en baddräkt vilken är den första jag ägt i vuxen ålder. Jag brukar jämt bada i bikini men jag tycker liksom att baddräkt hör till i badhuset.
Det är bara det att jag tycker att jag ser så hemsk ut i baddräkt....platt fram och som Brottar-Berta bakifrån....fast man får väl förtränga sådana småsaker :-)
Man får tänka positivt....härligt att ha en platt framsida :-) ...nästan!

När inköpen var klara åkte jag direkt till firmans gym och mötte där som planerat JH.
Jag sprang rakt av 3 km som uppvärmning, skiftade mellan 10 och 14 km per timme och blev ordentligt utpumpad på spurterna.
Sedan körde JH ett corepass med mig + att vi körde fler magövningar.
Jo, jag glömde det, jag har varit och pumpat min pilatesboll också så kanske får jag fart på att börja göra lite övningar hemma.

På onsdagskvällen blev det mer pepparkaksbak och litet titta på film.
Nu är jag som sagt åter i tjänst på dagen och det kändes lätt och bara trevligt att hoppa upp och gå till jobbet i morse!
Pigg och glad, på väg in i mitt nya aktiva, alert positiva glada dagliv!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ha ha ha... samma baddräktskänsla här. Ska vi ta patent på push-up baddräkt? Jag menar... behovet finns ju helt klart.

Surt med träningen som inte blev av p g a parkeringsproblemen, då skulle jag ha blivit sur.

Kram på dig! Ha en fin torsdag!

2009-12-03 @ 11:17:00
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Kraka

Blir glad att det finns fler än jag som tycker att baddräkt är rätt klädsel i badhus. Tycker det ser så larvigt ut med bikini och ännu larvigare är debatten om rätten till topless inomhus. Är det sin egen skönhet man vill sola sig i tro... :-)

2009-12-03 @ 18:14:29
URL: http://kraka.moah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0