Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Livet känns superbra!

På torsdagen efter jobbet gick jag och JH raka vägen till gymmet. Nu har vi flyt! Eftersom jag glömt mina skor hemma och fick trycka på mig min sons gamla gympadojjor som låg i bilen blev det inget springa på bandet utan vi körde hård rodd i 10 minuter som uppvärmning. Därefter corerelaterade övningar med hårda insatser för våra magar.
Åkte hem och tog en snabb dusch. Åt pannkakor :-)
Tittade lite på film och sov därefter härligt skönt fram till jag nästan försov mig vid 10-tiden idag fredag.

Skulle ju köpa en present och möta JH på badhuset för att simma innan jobbet. Vi fick till det och avslutade med en sallad på den lokala pizzerina innan det var dax att åka till Firman för ett kvällspass.

Det är jätteroligt att köra lite dagtid igen, jag känner mig så motiverad att fixa till mitt liv även om jag så klart saknar alla på natten väldigt väldigt mycket.

Här på Firman hade våra finska kollegor med pompa och ståt ställt tilll med fest i personalköket för att vi alla skulle få fira Finlands självständighetsdag.
Det var förutom finska specialitéer i mat och kakväg en frågesport i Finne-lära.
Jag kunde min finska historia som ett rinnande vatten och kom 2:a i tävlingen. Jag fick pris vilket utgjordes av finskt schampoo och balsam!

Nu är det kväller och jag tycker livet känns helt superbra!
...kanske beställer vi pizza här i kväll...men det kan jag väl vara värd efter veckans hårda insatser!


Kommentarer
Postat av: Mor

Du vet kanske inte vilka som bakade saffranslängder i eftermiddags, med smör och russin i! Sen kommer vi att baka min mormor Gunborgs småfralla, som vi fick var gång vi var på besök hos min morfar och mormor på middag. Dom var så goda att man nästan svimmade, och som tur var skrev jag ner reseptet (ca 40 år sedan) så nu ska vi testa detta.

2009-12-04 @ 19:20:14
Postat av: Camillas dagar

Tjena tjejen! Jag har kommit hem Göteborgsweekend nu, värsta Idolhysterin i stan där.

Du verkar vara riktigt på G med motionen nu ju. Själv har jag mest gått, gått och gått den sista veckan, med undantag av styrketräning.

Kram! Ses på lödda!

2009-12-07 @ 09:07:37
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0