Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nedräkning mot nystart!

Nu drar det ihop sig till nyår och nytt friskt hälsotänkande!
Snart är godisens och slapphetens tid förbi för den här gången!
Skall bli skönt att få lite struktur och nytändning på mat och träning igen efter helgerna och december som alltid tenderar att bli stressig och ostrukturerad.
Nyår passar bra till nystart!

Det är så vackert ute nu, ser ut som ett vykort med minus 12 grader och ordentligt med "gammal" snö plus ett extra nytt täcke av florsocker över hela ladskapet för att späda på den rena gnistrande vackerhetskäslan.

Nyårsafton är alltid ett bra datum att tänka nystart ifrån, att försöka arbeta bort gamla mindre bra vanor eller att lägga sig till med nya goda vanor!

Just nu är jag så less på godis att brockolins lite vattniga smak suktar mig. Tror kaske inte den suktingen kommer hänga i så läge men just nu gör den det :-)

Hoppas affärerna har öppet till kvällen när jag vaknar efter nattjobbets dagsömn så jag kan införskaffa de små gröna buketterna och allt annat jag behöver till nytänket.

Kommentarer
Postat av: ejmis

Gott Nytt År!

2009-12-31 @ 13:57:20
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Mor

GOTT NYTT ÅR! Misstänker att vi sover vid 12-slaget.

2009-12-31 @ 15:33:46
Postat av: Natty

Tjena, tænk jag kænner precis likadant. Vill bara leva sunt nu med mkt grønsaker och hoppas att den længtan håller i sig længe! Længtar hem till gymet. Hoppas ni har en bra natt, hær på Ullevål ær det mærkligt lungt...men så ær klockan bara 00:55.



Kram Nathalie

2010-01-01 @ 00:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0